Автор
Теодор Муховски

Пореден разтърсващ слух: Чарлз Трети и Даяна Спенсър имали тайна дъщеря

Ново шокиращо разкритие разтресе британската монархия. Американски таблоид публикува новина, според която Лейди Даяна и настоящият крал Чарлз Трети имали тайна дъщеря.
Изданието посочва, че Уилям и Хари имали сестра, която се казвала Сара и в момента била на 33 години. Тя живеела тайно в САЩ.



Според „Дейли Мейл“, който цитира американски таблоид, през декември 1980 г. кралица Елизабет принудила лейди Даяна Спенсър, тогава 19-годишна девица, да се подложи на гинекологични тестове, за да се установи, че е способна да ражда. Това се случило непосредствено преди годежа ѝ с Чарлз.
По време на тези тестове, както гласи историята, яйцеклетките на Даяна са били взети и оплодени със спермата от Чарлз. Тестовете се оказали успешни и годежът на двойката бил официално обявен.

Но един човек от екипа, който изпълнил процедурата, се оказал „лекар-измамник“, който скрил един от ембрионите и го имплантирал на собствената си съпруга. Без да знае, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Чарлз и Даяна.



Бебето, момиченце, е родено през октомври 1981 г., 10 седмици след знаменитата сватба на Чарлз и Даяна на 29 юли същата година и 8 месеца преди раждането на Уилям на 21 юни 1982 г., предава "Телеграф".



Историята не свършва дотук. Родителите на Сара загиват в автомобилна катастрофа, а въпросната Сара намира дневник, от който разбира, че се появила на бял свят след изкуствено оплождане. Когато решила да проследи своето минало, тя получила заплахи за живота си по телефона. Затова Сара взела решение да си живее самичка, без да се набива на очи и била сигурна, че нейната биологична майка Даяна е била убита, а не загинала при нелепатата катастрофа.



Четете още: Кейт се надява да се сдобри с Меган - ето как!