Автор
Кристина Кирова

Чарлз продава конете на Елизабет II, времето му на трона изтича - ето колко му остава

Измина повече от месец от смъртта на кралица Елизабет Втора и британското кралско семейство вече се завръща към ангажиментите си и най-вече Чарлз, който вече е крал и има нелеката задача да продължи управлението на майка си, която цяла Англия боготвореше.

Нейно Величество бе известна с пословичната си любов към животните, а конете имаха специално място в сърцето ѝ. Но изглежда, че Чарлз няма да продължи хобито ѝ да язди и вече е решил какво ще е бъдещето на конете, които Елизабет му завеща. Първите 12 ще бъдат разпродадени на търг до края на този месец, а след това и останалите. Размножаването на животните в кралските конюшни ще бъде напълно прекратено до 3 години. Според експерти, е напълно възможно конюшните в най-скоро време да се превърнат в музей и мнозина намират това за позорно.

Междувременно научихме и една, доста тревожна за Великобритания, прогноза, а именно че Чарлз ще абдикира след 7 години. Слухове и предположения по темата се появиха още в първите дни след смъртта на кралица Елизабет Втора, но за момента кралят не показва никакви подобни намерения

Известният британски екстрасенс Джон Хюз обаче е категоричен, че Чарлз ще се оттегли по собствено желание от трона и това ще се случи до 2030 г. Ясновидецът заяви, че короната ще получи Уилям, както е и по линията за наследяване на трона и няма да има никакво изключение.

Сред прогнозите му влиза и развод между Меган и Хари, като херцогът на Съсекс ще се завърне с гръм и трясък във фамилията.

А колкото до Чарлз, Хюз казва следното:

„Мисля, че се бори. Крал Чарлз се тревожи за бъдещето, милион мисли му минават през главата дали може да се справи с работата“.

Също така Чарлз е наясно, че не би могъл да ръководи Великобритания с лекотата, с която го правете Елизабет Втора.

Четете още: Кейт се надява да се сдобри с Меган - ето как!