Автор
Кристина Кирова

Джаферович излиза от "Игри на волята" чак на полуфинала?

Зрителите на "Игри на волята" видяха Евгения Джаферович като истински боец на Арената снощи, след като дори след смазваща контузия, тя се завърна в битката за територия.

По време на надпреварата за така мечтаната от Безстрашните резиденция, една от най-тежките трупи падна върху ръката на Джаферович и буквално премаза три от пръстите ѝ. След удара на ръката ѝ се видя солидно количество кръв, а след секунди медицински екип ѝ оказа първа помощ в линейката. Но въпреки че медиците препоръчаха на Евгения да се пази и да не се връща в играта, тя така и не ги послуша и се завърна в съревнованието с шина на ръката, за да помогне на Безстрашните. Въпреки усилията обаче, племето остана последно и се завърна на Дивата река. Непобедимите подредиха пъзела си преди тях, с което поеха грижите в Стопанството, а племената запазиха разпределението на териториите от изминалата седмица.

View post on Instagram
 

Дали заради волята, която демонстрира, или заради безупречното ѝ представяне в шоуто до момента, Безстрашните отново избраха Джаферович за капитан и определено, въпреки контузията, се очертава тя да остане в Игрите. Заради травмата си обаче не отива на капитнаската битка, която ще видим днес.

View post on Instagram
 

Въпреки това Джаферович не печели шоуто, а отпада на полуфинала в предаването. Жени, както я наричат всички, прекланя глава в титанична битка пред един от враговете си в шоуто. Джаферович била много бясна, че крачка преди големия финал трябва да напусне. Сол в раната слага и фактът, че Жени е победена на Арената от човек, с когато тя е в открит конфликт.Джаферович не е харесвана от част от участници. След шоуто тя била на нож с няколко от кандидатите за 100-те бона, но с по-голяма част от тях запазва приятелски отношения.

Четете още: Деси Слава стресна TikTok с пиянско видео