Автор
Христина Кирилова

Емили Тротинетката подпали мрежата: Предпочита да я гушкат мамчета, не харесва млади хубавици

Емили, която бързо получи прякора Тротинетката, изглежда че набира тревожно голяма популярност сред подрастващите в социалните мрежи. Известно е, че макар и да е във връзка с Тихомир Рангелов, който дълго време се подвизаваше като Мелиса, Емили не отказва чужди ласки и по-специално от жени. За съжаление, не съществува начин, по който изявите на половинката на Тихомир да бъдат ограничени в мрежата и сякаш има и тийнейджъри, които се подвеждат по примера ѝ и дори търсят контакт с нея. Явно, поради големия интерес, Емили реши да направи следното изявление, като заяви, че няма да бъде близка с момичета под 20-годишна възраст:

View post on Instagram
 

"Едно съобщение към всички момичета, лелки и баби!!!
Искам да споделя, че на последно време много ученички от 5 до 10 клас искат от мен да сме близки приятелки! Но сега е моментът да уточня, че по принцип - аз не мога да бъда приятелка със жени по-малки от 20 години!
Нямам нищо против тези мили момичета да са ми фенки и почитателки, като се видим да се снимаме и прегърнем! Но само това!

За съжаление повече от това не мога да им дам!!!
Жените, които искам да са ми приятелки предпочитам да са на възраст между 25 и 70-годишни!
Основно жените, който ме кефят за приятелство и афери - това са жени основно между 30 и 60 години!
Перфектният диапазон за мен са 40 - 50-годишни жени! Харесва ми възрастни жени да ми се радват и да ме гушкат!
Дори ако става дума за любовни отношения със жени - най ме възбуждат големи жени, възрастни жени, едри жени и яки жени на възраст между 30 и 60 години!
Винаги любовта и страстта със възрастна жена са ме възбуждали адски много и съм се разтапяла от страсти в ръцете на готините възрастни жени!
Тоест най-ми харесват едри и яки мами!!!
С малките (ученичките) може само "Здравей-Здрасти-Прегръдка-Снимка"!
Извинявам се, ако съм засегнала някое момиче, но просто аз се привличам от по-възрастни от мен жени!
Такава съм си от дете!"

View post on Instagram
 

Четете още: Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович