Автор
Антония Дамянова

Амбър Хърд живее под чужда самоличнист на испански остров

Амбър Хърд живее в имение на остров край испанското крайбрежие. Това се казва в испанската медия El Mundo, позоваваща се на статия на Cinemablend.

Напук на мълвата, че актрисата е разорена след загубата на делото ѝ срещу Джони Деп и след подаването на молба за банкрут това лято, изглежда Хърд се шири в имение на стойност близо 3 млн. долара.

Според информацията мястото се намира в малко селце на остров Майорка, а жителите там изобщо не я познават, нито пък са заинтересовани да я притесняват.

Актрисата живее в имението с малката си дъщеря, пазарува от местния пазар и се държи приятелски с всички, които среща, пише още изданието.

View post on Instagram
 

Любопитното е, че Амбър Хърд живее в Испания под тайна самоличност. Там тя се представя под името Марта Джейн Канари (известна американска граничарка снайперистка). Местен собственик на магазин дори казал на репортер, че тя говори испански "с мексикански акцент", което може да се дължи на няколко фактора: зет ѝ е латиноамериканец, тя е от Тексас (испанският е почти задължителен, за да си поръчаш хубава храна) и участва в "Мачете" с Дани Трехо, който би могъл да я научи да говори правилно езика.

Истински подвиг за Амбър е, че откакто живее на острова, вече няколко месеца тя не е обезпокоявана там от нито една американска медия.

В Майорка Хърд е намерила брод от шумотевицата около скандалното съдебен процес, в резултат на който на бившия ѝ съпруг бяха присъдени над 10 милиона долара обезщетение. Не само че личната ѝ репутация бе накърнена, но и кариерата ѝ до голяма степен бе провалена.

Преди броени дни пък се появи информация, че актрисата не е била на снимачната площадка за повторните снимки на филма на DC "Аквамен и изгубеното кралство", в който играе Мера. Това доведе до нови спекулации, че ролята на Амбър Хърд може наистина да бъде изцяло изрязана от филма, за да се избегнат негативните публични реакции.

Все пак Амбър не стои със скръстени ръце, докато лекува рани на далечния остров. Тя прави всичко по силите си, за да да спаси кариерата си. Нека да припомним, че освен по "Аквамен 2" Хърд завърши и работата си по италиански трилър, наречен "В огъня" - независим бюджетен филм, в който играе лекарка, лекуваща дете, което може да е обладано от дявола. Тя също така отхвърли многомилионно предложение за участие в еротичен филм.

На Амбър Хърд обаче може да ѝ се наложи да се върне в Америка по-скоро, отколкото би искала. Тя е съдена от застрахователната си компания, която не иска да изплати решението срещу нея в размер на милион долара. Тя твърди, че застраховката ѝ не покрива щетите, които е нанесла умишлено с публикацията си от 2018 г., в която обвинява Деп в злоупотреба, особено когато тези щети възлизат на над 10 млн. долара.

Четете още: Амбър Хърд с ново признание: Джони Деп просто не се възбуждал, затова я насилвал