Принц Хари и Меган Маркъл явно са променили решението си по въпроса дали да имат трето дете. До неотдавна херцозите на Съсекс твърдяха, че не възнамеряват повече да имат деца и че двама наследници са им напълно достатъчни.

Двамата твърдяха, че не планират да имат много деца, заради загриженост към околната среда.



Сега обаче се оказва, че двойката е променила мнението си, тъй като възнамерява да се сдобие с трето отроче. Или поне така твърди източник, близък до херцозите.

По думите му Меган и Хари, които до този момент се радват на две деца – син Арчи и дъщеря Лилибет, са преосмислили своите ценности след смъртта на Елизабет II и сега възнамеряват да увеличат семейството си с още един член. Меган е напълно готова да роди трето дете, твърди близкият до херцозите.

View post on Instagram
 

„И двамата са готови за попълнение в семейството и ще се радват, ако Арчи и Лили имат брат или сестра. Меган е здрава, Хари е прекрасен баща. Бракът им става все по-силен и те се чувстват като риба във вода, изпълнявайки родителските задължения... Меган каза на Хари, че още едно дете ще ги сближи“,допълва източникът.

Засега обаче принцът и съпругата му са фокусирали вниманието си върху текущи проекти, чието излизане все пак са решили да отложат заради кончината на кралицата, отбелязва още той. „Точно сега те имат нужда мемоарите на Хари да бъдат смекчени и публикувани и документалният филм на Netflix да приключи.

Едва след това двамата ще имат време да се отпуснат и да се насладят на компанията си един на друг и вероятно това ще се случи по време на някое романтично пътешествие. Меган и Хари искат следващата година да бъде година на положителните преживявания – на сдобряването и, надяваме се, на появата на ново бебе в живота им“, добавя анонимният източник, цитиран от Closer.

Четете още: Мистерията е разгадана: Ето защо Меган иска среща с Чарлз III