Мистерията е разгадана: Ето защо Меган иска среща с Чарлз III

23 септември 2022 | 16:11
39356
13
снимки: Getty Images
13

След смъртта кралица Елизабет II, настъпват всякакви промени във Великобритания, а трусовете в отношенията между членовете на фамилията и херцозите на Съсекс продължават. Макар и много кралски експерти да хранеха надежди, че всички противоречия ще бъдат изгладени в памет на Нейно Величество и най-накрая ще настъпи мир, изглежда че Меган Маркъл и принц Хари имат малко по-различни планове. 

Припомняме ви, че в началото на седмицата британските таблоиди шокираха с новината, че американката е поискала среща на четири очи с Чарлз III. Меган се съобразила с протокола, като е отправила молбата си за дискретен разговор на живо, чрез писмо. Все още не е известно дали кралят е дал положителен отговор и дали двамата ще се срещнат, но пък знаем, че Меган е имала смелостта да зададе краен срок, като е пояснила, че държи разговорът да бъде проведен преди тя и Хари да се завърнат в САЩ при децата си Лилибет и Арчи. 

И като стана дума за наследниците на кралските аутсайдери, мнозина твърдят, че именно те са причината Маркъл да настоява за среща с краля. Както е известно, Арчи и Лилибет нямат кралски титли и към тях не се използва обръщението "Ваше Кралско височество". Изглежда обаче, че тази работа хич не се нрави на херцогинята и херцога на Съсекс и сега са готови да преговарят с Чарлз. 

принц хари, меган маркъл

Очевидно, след смъртта на Елизабет, Хари и Меган са очаквали, че децата им ще получат титли. За момента се знае единствено, че ще бъдат принц и принцеса, но не съвсем... След като Чарлз стана крал, според установено от 1917 г. правило, според което внуците на монарха имат право да получат кралски титли, няма никаква официална промяна в имената на Арчи и Лилибет. В момента синът на Елизабет има право да промени тази насока, но вероятността това да се случи е почти нулева. Освен това, в кралското семейство няма да бъдат обявявани никакви промени, докато фамилията е в траур, който ще приключи на 26-и септември. Твърде е възможно това да е другата причина, заради която Меган бърза да преговаря с Чарлз. 

крал чарлз трети

Припомняме ви, че Маркъл сподели в бомбастичното си интервю през Опра Уинфри, че никога не е отказвала Арчи да бъде лишен от титла, каквато беше първоначалната информация. Решението е било взето изцяло от останалите членове на кралската фамилия. Меган от своя страна имала възражения, тъй като липсата на кралска титла, лишава детето ѝ от охрана. Тя поясни, че би искала и двете ѝ деца да имат титли, за да бъдат в безопасност. 

Четете още: Хелън Мирън за тайните на красивото остаряване и достойния живот


 


Още по темата

Коментари

13 Янев
  04 декември 2022 | 18:14 отговор
 

Ще сърба попарата на Меган,тя иска титли за децата ама е късно либе за китка.Да е мислила с главата си ,не с Малката Меган

 
12
  01 октомври 2022 | 09:49 отговор
 

Еййй мършооо долна ти сама избра тази начин на живот нека сега цялата твоя фамилия ти сърба попарата

 
11 Аз
  26 септември 2022 | 08:43 отговор
 

Не възпитана, нагло поведение. Като Мидълтън с невъзможни деца. Големият се плези и щипе сестра си, а малкият е с дефицит на концентрация. Е, майката да спре да жестикулира. Маркъл поне е участвала във филми, не че е артистка.

 
10 Митко
  25 септември 2022 | 23:36 отговор
 

Тя плаче, че не успя да вземе още няколко милиона за САЩ. Артистка е голяма.

 
9
  24 септември 2022 | 15:33 отговор
 

Жалка Мангалка!

 
8 Хаха
  24 септември 2022 | 11:35 отговор
 

Е голям цирк негърчета с титли ваше височество е Подобрява се английската раса

 
7 Хаха
  24 септември 2022 | 11:35 отговор
 

Е голям цирк негърчета с титли ваше височество е Подобрява се английската раса

 
6 Ивелин
  24 септември 2022 | 01:30 отговор
 

Здравейте.Мъж съм на 36г,жена ми е на 34г.Тя е с дълга руса коса,среден бюст,красива и чаровна.С нея сме женени от 12г,но нямаме деца.Преди четири години бяхме на почивка в Созопол.Там се запознахме с едно зряло семейство и станахме суингъри.От тогава се срещаме с други семейства за секс.Наскоро ходих до контейнерите за смет,за да изхвърля някои стари дрехи,а там едно младо семейство цигани започнаха да ми преравят торбите и си избираха дрехи.Върнах се в къщи и взех още две торби стари дрехи,а навън започваше да вали.Докато стигна до контейнерите,се изсипа проливен дъжд.Съжалих циганското семейство и ги поканих в къщи докато спре дъжда.Те бяха мокри до кости.Жена ми им даде сухи дрехи да се преоблекат и седнахме в хола.Запознахме се,казваха се Шукри на 25г и Анифе на 23г.Жена ми се казва Нина ,а аз Иво.Налях на Шукри една силна ракия и се разприказвахме.Жена ми беше оскъдно облечена и Шукри забеляза това.Погледът му похотливо я следеше.Излязохме с него на терасата да пушим цигари и той ми каза. -Брато,имаш много хубава жена.Ако беше свободна щях да я скъсвам.Виж,стана ми патлака. Жена ми въобще не харесваше циганите.Но идеята циганин да я чука ми допадна. -Ами да ти кажа,можем да уредим нещо.-отвърнах на Шукри. Обясних му,че с жена ми правим секс с други семейства.Шукри се зарадва.Той отиде при жена си и я дръпна настрани.Подшушна нещо в ухото ѝ,а тя се усмихна.Пуснах музика,по-специално блус и поканих жена си на танц.Шукри покани Анифето. -Какво ще кажеш за нашите гости? -прошепнах на жена ми.-Да го направим ли с тях? -Ами не знам.-отвърна ми тя.-Знаеш,че не харесвам цигани.Но Шукри има добро тяло. Разменихме си с Шукри жените за следващия танц и той притисна силно жена ми към себе си.Ръцете му мачкаха задника на Нина.Жена ми го целуна и набързо си свали блузката и сутиена.Шукри зацелува гърдите на жена ми.Нина коленичи пред циганина,свали му гащите и се опули.Опулих се и аз.Хуя му беше около 20см на дължина,но много дебел и с огромна глава.А още висеше и не беше надървен.Нина го взе в ръце и го зацелува.Хуя на Шукри се изправи и жена ми с мъка успя да налапа само главата му.Преместихме се в спалнята.Жена ми легна по гръб,а Шукри върху нея.Гледах как огромната глава на хуя му бавно навлиза в путката на Нина.Жена ми стенеше,а Шукри я заклати здраво.Аз легнах до жена ми,а Анифето ме яхна.Путката ѝ беше широка,то е ясно защо.Свърших бързо вътре в циганката,а Шукри продължаваше да чука жена ми.Изведнъж той изрева и с няколко мощни тласъка се изпразни вътре в Нина. Циганина лежеше върху жена ми,а тя го галеше по гърба.Едва тогава осъзнах,че не сме сложили презервативи.А и за първи път откакто го правим с други семейства аз свършвам директно в друга жена,а друг мъж директно свършва в жена ми.Шукри и Анифе си тръгнаха чак на другия ден.Минаха три месеца от тогава,а на Нина цикъла не идва.Не смеем да направим тест за бременност.Ако е бременна от Шукри ще трябва да му кажем.Но не сме го срещали от онзи път.

 
 
Алекс
26 септември 2022 | 13:58

Много си невъзпитан какво пишеш това е много вулгарно заслужаваш съд и в затвор за разврат.

 
Баба Бона
24 октомври 2022 | 07:43

И нас какво ни интересува, че сте извратени? Или си правите реклама ,на гнусният начин на живот!

 
Стефи
01 ноември 2022 | 07:47

Колко дрогиран или с изкривени морални стойности трябва да си за да пишеш тази помия ! Такива като вас са души от най-нисък клас съществувание !

 
Янев
04 декември 2022 | 18:30

И ние с жена ми обичаме да правим групов секс,бисексуални сме и нямаме задръжки в секса.

5 Чичо Петко
  23 септември 2022 | 19:24 отговор
 

Значи,таз пачавра даде зор да си иде у Америка с оня морков Хари, насра целия кралски двор с интервюто при оназ мадам опра,нямало да имат ангажименти към короната и ся реве,че нямат титли... Ам,чи нагла мастия бе..

 
4
  23 септември 2022 | 18:58 отговор
 

Чарлз да поиска попечителство над децата, да си ги прибере в замъка и те ще си получат титлите. Но в Америка ще си ходят без титли. Не знам никои кралски особи да са скъсали с кралството си и да се шлянкат насам натам по кралски... Великобритания има строги правила. Дори статутът за прибиваване се отнема ако си извън острова за повече от законово определеното време. Какво остава за кралските титли. Щом си кралски, стой ди в кралството, нъл тъй?!

 

Добави Коментар

Най-четени