Автор
Теодор Муховски

7 основателни причини да изгоните мъжа си веднага. Ама ВЕДНАГА

Не всичко в една връзка е цветя и рози. Много често любовта се измества от неразбирателствата, а проблемите връхлитат внезапно и неочаквано. В началото страстните отношения правят връзката да изглежда прекрасно. В последствие, нещата се открояват и започват да се проявяват някои отрицателни черти на половинката, които до този момент не сте забелязвали.

Всичко е въпрос на компромис, но има неща, с които жената не трябва да се съгласява. Те могат да преобърнат каруцата и отношенията ви да пострадат. Ако връзката ви навлезе в рутина и нерви, вие започнете да се отчуждавате и не ви е приятно да вършите нещата заедно, това са сигнали, че е време да преосмислите дали си заслужава да бъдете с вашата половинка. Може да се опитате да спасите любовта ви, но ако това не ви удовлетворява, по-добре да сложите край на всичко.
Ако усетите един от тези 7 признака на мъжа до вас, може би трябва да преосмислите вашите чувства и да решите действително ли искате да бъдете с него.

1. Не сте щастливи и не изглеждате доволни

Когато вашият любим започне да ви гледа безразлично, когато сте заедно, цъка си на телефона, спре да ви изненадва или се е пуснал по течението, това е сигнал, че има проблем. Ако той започне да приема вашата теза, независимо дали му харесва или не и започне да се съгласява с всичко, това е признак, че вие не го интересувате както преди.



2. Иска да ви контролира

Решенията е добре да се обсъждат и тогава да се взимат. Налагането на мнение е неуважение към вас и е вид манипулация. Колко време може да издържите на подобно отношение? Със сигурност няма да е много, ще ви писне и ще започнат разправии и проблеми.

3. Критика и подигравки

Начинът, по който мъжът разговаря с вас е много важен за връзката. Ако забележите, че той ви иронизира, че ви се подиграва, че ви излага пред други хора, това е знак, че този човек определено не е за вас. Преосмислете дали искате да го търпите и да се унижавате или предпочитате сигурен и уверен мъж, който да се гордее и грижи за вас. Не трябва да се срамувате, а трябва да се чувствате като кралица в неговата компания.



4. Непрекъснато слушате колко е недоволен


Ако помолите вашият любим за нещо и той започне да си намира постоянно оправдание, че не може да го свърши, това е знак, че той не ви обича или уважава. А когато все пак се навие да ви помогне, той пак остава недоволен. Така се проявява пасивно-агресивното поведение - чрез отлагане, съпротива и саботаж, което може да се изрази и в презрение или гняв по време на общуване с вас.

5. Постоянно говори за миналите си неуспехи в живота и любовта

Ако постоянно се вайка пред вас за нещо, с което не е могъл да се справи, това означава, че той няма да се справи и с настоящите проблеми. Мрънкането му ще продължава постоянно и трябва да се замислите дали може да изтърпите такъв характер до себе си.



6. Постоянно се тревожите как би реагирал

Когато липсва доверието между двама души, връзката може да се разпадне много бързо. Ако постоянно се страхувате от неговите реакции, когато правите нещо за себе си, това е знак, че този човек ще ви държи изкъсо и няма да ви позволява да сте свободна и независима.

7. Прекалено е зависим от вас

Ако се чувствате като бавачка, а не половинка в любовния живот, нещата са стигнали до края и може би е време или да поговорите сериозно, или да сложите край на връзката си. В никакъв случай не трябва да се чувствате виновни, когато отделяте лично време за себе си.

Четете още: 10 доказателства в телефона на мъжа ви, че е кръшкач