Автор
Кристина Кирова

Мистерията, която разтърси България: 1 година след смъртта на Денис Теофиков феновете търсят справедливост

Измина цяла година от трагичния ден, в който младата попфолк звезда Денис Теофиков си отиде от този свят. Дали смъртта на 21-годишния певец е причинена от инцидент, самоубийство или убийство, все още не е известно. Поне не според официалните данни, тъй като разследването по случая все още не е приключило.

Мнозина обаче са убедени, че Денис не би посегнал сам на живота си, което всъщност беше най-тиражираната версия за трагедията. Певците Кали и Галин са сред тези, които твърдят, че Теофиков не се е самоубил, но така и не уточниха какво, според тях, се е случило във фаталния 24-и октомври 2021 г. Където и да е истината - Денис Теофиков вече не е сред нас и за огромно нещастие, никога повече няма да чуем гласа му на живо. Той успя да се превърне в един от най-обичаните попфолк изпълнители, при това за рекордно кратко време. Просто защото музиката течеше в кръвта на Денис...

View post on Instagram
 

Той продължава да живее в сърцата на феновете си и те показаха, че не е потънал в забрава, като споделиха, че повече от всичко искат да знаят кой е отнел живота му, защото напълно отхвърлят версията за самоубийство. ""Никой не вярва, че Денис се е самоубил! Все още убиецът му се разхожда спокойно", гласят някои от коментарите в мрежата.

От редакцията на LifeOnline е пуснато запитване до прокуратурата, относно как върви случаят. Официалният отговор бил, че разследването продължава, но според репортер на медията, който научил подробности около работата по казуса, тезата за самоубийство е била отхвърлена и по-скоро става дума за инцидент, а свидетелите, които били 6-7 човека, няколко пъти променили показанията си.

View post on Instagram
 

Четете още: След "Игри на волята": Супергероят Илиян призна дали е с Мани