Автор
Кристина Кирова

След "Игри на волята": Супергероят Илиян призна дали е с Мани

Изглежда, че тази година най-голямата битка в "Игри на волята" не е на Арената. За разлика от предишните сезони, в този коалициите и хитрите номера са на почит и дори снощи станахме свидетели на най-големия саботаж в историята на формата в България. При поредната надпревара за територия, Мани и Фейгин умишлено провалиха племето на Супергероите и те финишираха последни, след което отборът им се разпадна и бяха "плячкосани" от Непобедимите и Безстрашните. Алекса и Елица най-накрая се събраха в един отбор, а Мани и Фейгин се разделиха.

Несъмнено една от най-обсъжданите коалиции бе тази на Мани, Фейгин и Илиян в племето на Супергероите. Последният обаче отпадна от играта, но двете момичета обещаха да следват плана, който са кроили заедно с него, а именно да разцепят племето и да бъдат "плячкосани".

View post on Instagram
 

През последните седмици обаче, преди Илиян да отпадне, беше очевидно, че двамата с Мани са изключително близки, дори се говореше, че може би са в любовна връзка, а също така и че секси миньончето неуморно манипулира бургазлията и му "дърпа конците". Илиян от своя страна категорично отрича това да е истина. Той най-накрая "изплю камъчето", като отрече и с Мани да са гаджета, но потвърди, че са неразделни и след финала на шоуто.

А колкото до пререканията си с Цецо, които на моменти бяха повече от груби, Илиян сподели, че са ги преодолели и че в момента са в добри отношения.

View post on Instagram
 

Четете още: Едно от племената в "Игри на волята" ще се разпадне. Какво се случва с Алекса?