Автор
Христина Кирилова

Даниел Петканов избухна: Търси си ласки в мрежата

Макар и от раздялата на Алекс Богданска и Даниел Петканов да са изминали месеци, темата за отношенията им и какво се случва с всеки от тях след развода, продължава да е актуална. И докато за моделката знаем, че преживява тежко разрива на любовта им и все още се съвзема от него, Лудия репортер изглежда, че приема по-леко промяната. Всъщност, самата Александра сподели, че той е имал отношения вече с други жени и този факт още повече я наранявал.

View post on Instagram
 

Даниел по-скоро запазва мълчание по темата, но и не може да скрие, че е готов да бъде интимен с други жени и дори се е регистрирал в приложение за запознанства. Той обаче не търсел сериозна връзка, а единствено забавления. На този етап не желаел да се обвързва, а единствено да се разнообразява и се говори, че не една или две красавици са се хвалели за горещите си подвизи с него.

View post on Instagram
 

Богданска от своя страна изглежда не само, че иска да открие нова любов, но май и вече я е срещнала. Или поне така се говори от поне месец насам. Дали наистина е успяла, или тези твърдения ще се окажат просто слухове, все още не знаем.

Четете още: След "Игри на волята": Супергероят Илиян призна дали е с Мани