Автор
Весела Георгиева

Дами, мъжете мразят тези пет женски качества

Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Е, през последните години разликите между половете бяха съществено позагладени. И все пак, има си качества, които са типично женски или типично мъжки. Както и такива, които дразнят - независимо от пола. Кои са женските качества, които дразнят силния пол?

Силният пол не е почитател на драмите. Мъжете не обичат жени, които постоянно изпадат в някакви драматични отклонения и ситуации. Емоциите са хубаво нещо, но гледайте да си ги спестявате пред любимия. Иначе съвсем скоро той ще започне да нервничи и е твърде вероятно да потърси щастието другаде... Според доста представители на силния пол, твърде емоционалните дами имат проблем с психиката.

Те обичат да им дават напътствия, но нежно... Дами, мъжете обичат да им казват какво да правят, но не твърде директно и не твърде грубо. Все пак никой не иска да му размахват пръст или да стоят пред него с ръце на кръста под формата на буквата "Ф".

Хубаво е да имате самочувствие, но е добре то да е с покритие. Мъжете не обичат половинките им да са въздух под налягане. То пък кой ли обича? Може и да сте сладки с вирнато нагоре носле, но не го демонстрирайте твърде често. Дразни!

Не обичат неблагодарни половинки. Всеки човек обича да се чувства полезен и също така да усеща благодарността на хората, за които прави всичко. И мъжете, също както и ние, обичат малките жестове, с които да им показваме, че означават много за нас.

Материални? Да, но с мярка. Факт, живеем в материален свят. Но все пак никой не иска другият да е с него само, заради парите. Дори това да е водещото при вас, постарайте се да не го демонстрирате.