Автор
Христина Кирилова

10 доказателства в телефона на мъжа ви, че е кръшкач

На всекиго се е случвало понякога да изпитва съмнения към половинката си. Разбира се, в повечето случаи те не са оправдани, а са плод единствено на страха ни да не го загубим, но в други - те се оказват напълно логични и оправдани. Нека видим кои са 10-те доказателства, които можете да откриете в телефона или компютъра на всеки изневеряващ мъж:

Изведнъж телефонът и комоютърът му се превръщат в недостъпна територия за вас

Ако досега сте имали свободен достъп до телефона или компютъра му, но отскоро той е сменил паролите и на двете, то определено имате повод за притеснение. Това е първият признак, по който можете да разберете, че вашият човек крие нещо от вас. В случай, че той отказва да ви даде достъп, тогава със сигурност има нещо, което той държи вие да не знаете и вероятно това е присъствието на друга жена там.

Появата на втори телефон

Мъжът до вас може да не крие паролата за телефона си от вас, той може направо да се сдобие с още един, който да е тотално неприкосновена територия за вас. Ако той е достатъчно съобразителен, вие няма да разберете за съществуването на този телефон, но ако го откриете, знайте че определено има нещо скрито от вас.

Загадъчни вечерни позвънявания и съобщения

Ако забележите, че телефонът на вашия телефон отскоро е започнал често да звъни в късните часове или ви направи впечатление, че той получава доста съобщения в същия времеви диапазон, това не е добър знак. Особено ако той изглежда смутен от обажданията във ваше присъствие или бърза да обърне телефона на другата страна, ако пише и вие се приближите в този момент, то тогава със сигурност има друга.

Инсталирал си е нови приложения

Или по-лошо - ако някой ви каже, че го засича в сайт за запознанства. Най-известните приложения за нови контакти ги знаете, така че ако засечете такова, инсталирано в телефона на половинката си, нямайте съмнения, че той си има друга или планира да ви изневери.

Изненадваща активност в социалните мрежи

Ако довчера той не е качвал снимки редовно в социалните мрежи и като цяло не е бил толкова активен, а изведнъж започне да публикува всеки ден и да си публикува снимки, значи там някъде, сред контактите му, има човек, чието внимание той иска да привлече. Разбира се, може и да не е това причината за неочакваната му висока активност в мрежата, но вероятността да е, е много по-голяма.

Сайтове с обяви за апартаменти под наем или хотели

Вие не ходите често по почивки, пък и обявите, които виждате, че той е разглеждал, са а за града, в който живеете? Да, имате си работа с кръшкач, който търси местенце, където да се усамоти с някого и това не сте вие.

Той често трие обаждания или съобщения?

Този признак е труден за откриване, но ако забележите, че той трие някакъв вид комуникация в телефона или компютъра си, то определено не иска да я виждате. Още повече да му задавате въпроси.

Скрити съобщения във вайбър или архивирани чатове в месинджър

О, да, добра опция да не трие чатовете с други жени и в същото време да са му под ръка. Точно под носа ви, но и скрити, за да не можете да ги видите.

Скрити снимки

С днешните технологии не е трудно да бъде създадена папка в телефона или компютъра, която да е със скрито снимково съдържание. Открихте ли такава в телефона на вашия човек? По-добре не я отваряйте, а просто помислете дали искате да преглътнете изневяра.

Запазени линкове от порносайтове

Не правете прибързани заключения, защото мъжете си падат по порното, но ако забележите, че той има твъде много адреси на платформи с подобно съдържание, е възможно да търси не само начини за разнообразие чрез фантазии или за научаването на нови позиции, които да приложи в леглото с вас. Но в случай, че в секса ви той не прави нищо ново, то е много възможно да ги прилага с друга.

Четете още: Съсипана съм: Мъжът ми има връзка с дъщеря ми