Автор
Теодор Муховски

Какви костюми за Хелоуин обличат известните звезди на Холивуд (СНИМКИ)

Празникът на Хелоуин е особено популярен по света. Холивудските звезди също обичат да го празнуват подобаващо. Те не пестят пери и средства, за да се издокарат в шантави костюми и да победят конкуренцията около тях.
Най-ярката звезда на празника на злите духове си остава Ким Кардашиян. Звездата изглежда невероятно в образа на Мистик от филмите за X-Men, демонстрирайки извивките си в син костюм от латекс.

Най-малката сестра на Ким - Кайли Дженър пък се върна към началото на 2000-те, като се превъплъти в Кристина Агилера с костюма ѝ от скандалния видеоклип „Dirty“.

Моделът Хейли Бийбър също е сред звездите, които решиха да се превърнат в поп икона от началото на века, а именно в Бритни Спиърс. Тя обу кожени панталони с ниска талия и розово бельо.

Преди години холивудските звезди са стигали до големи крайности в костюмите си за Хелоуин. Ето някои от тях:

Безспорната кралица на Хелоуин винаги е била и си остава моделът Хайди Клум, която стана известна с партитата си по това време на годината. През 2016 г. тя демонстрира колко е отдадена на костюма си, като се преобрази в анимационната сексбомба Джесика Рабит. В едно от зашеметяващите си превъплъщения, Клум се облече като Фиона от Шрек. Костюмът ѝ и до ден днешен се смята за шедьовър.


По време на пика на славата си бившето Парис Хилтън се облече като зайче на Playboy, за да присъства на Хелоуин партито на Хейли Дъф в Лос Анджелис през 2005 г., излизайки в бяло дантелено бельо, розова бухнала „опашка“ и заешки уши.



Музикалната легенда Марая Кери, известна също с организирането на пищни партита, прие гости в къщата си в Ел Ей през 2016 г. като „дяволът“. За образа си тя се постара максимални и облече PVC рокля с корсет, крила и малки рога

Супермоделът Емили Ратайковски се превъплъти в Ракел Уелч, докато пресъздава образа на пещерната жена на Уелч от филма от 1966 г. One Million Years BC.



Супермоделът Джиджи Хадид е известна с това, че полага много усилия в тоалетите си за Хелоуин. Веднъж тя облече жълт костюм и се подложи на многочасово гримиране, за да се преобрази в Маската на Джим Кери.

В България празникът не е толкова популярен и се празнува главно от децата. Те се обичат да се обличат в различни дрехи и костюми на любими герои от филмите.



Четете още: Анджелина Джоли влиза под кожата на Мария Калас