Автор
Антония Дамянова

Това видео ще ви просълзи: Шакира целува краката на баща си в болницата (видео)

Шакира просълзи много от последователите си в Инстаграм с видео, на което е заедно с баща си.

От известно време 91-годишният Уилям е в болница в Барселона, където е под лекарско наблюдение и лечение след серия от здравословни проблеми. Първо, бащата на певицата се разболя от ковид, а след това претърпя инцидент. Лошото му падане наложи впоследствие няколко операции.

View post on Instagram
 

Въпреки тежкия момент, който той преживява, родителят на изпълнителката е истински щастливец, тъй като 45-годишната му дъщеря често го посещава, дарявайки го с обичта и грижите си.

В понеделник Шакира сподели умилително видео в Инстаграм, на което се вижда как Уилям се справя успешно със серия от тестове за подвижност. Това предизвиква у Шакира радост и тя се наведжда да целуне краката на баща си.

View post on Instagram
 

„Животът е нещо средно между посещения в болницата и празнуването на Хелоуин“, написа звездата към видеото, а немалко последователи на певицата в социалната мрежа признаха, че то ги е просълзило.

„Радваме се, че дон Уилям е добре. Шакира, ти си чудесна дъщеря!“, коментира с възторг фен на Шакира.

Преди броени дни певицата сподели снимка от болницата, която също развълнува почитателите ѝ. На нея родителите ѝ се целуват. „Истинска любов“, озаглави тя кадъра.

View post on Instagram
 

Наскоро Шакира и Жерар Пике се разделиха, но самата майка на певицата неотдавна разкри, че испанският футболист продължава да посещава Уилям в болницата.

Четете още: Тя е на 81 и е готова за среща с 28-годишен (Снимки и Видео)