Автор
Антония Дамянова

Три зодии са в опасност, ако носят златни бижута

Златото е квинтесенцията на богатството и просперитета. Възможно ли е златните бижута да навредят на някого? Оказва се, че да. Но всеки случай трябва да се разглежда индивидуално.

Златото е енергията на Слънцето и ако светилото се намира в сложните домове на вашата натална карта, това добавя проблеми към живота. Да видим за кои три знака от зодиака важи предупреждението. И накрая ще ви кажем какво могат да направят тези знаци, за да намалят негативното влияние на златото върху тях.

Дева

Слънцето притежава дванадесетия дом от вашата натална карта. Този дом отговаря за болниците и разходите. Когатосе засили чрез носенето на златни бижута, вероятността да се разболеете сериозно и да отидете в болница нараства. Дори леко заболяване може да доведе до сериозни последствия. Може да бъдете затрупани от непредвидени разходи, например изведнъж да ви се наложи да дадете всичко за ремонт на колата, телефона или пък портфейлът ви да бъде откраднат и т.н. И в крайна сметка да останете с празни джобове.

Козирог

Слънцето притежава дванадесетия дом от вашата натална карта: то е отговорно за трансформациите, хроничните заболявания, смъртта. Може да станете жертви на игри под прикритие, при които някои хора да ви казват едно в очите, а зад гърба ви да правят друго. Сериозни проблеми, трудности, които често следват едни след други или обратното, възникват като гръм от ясно небе и обръщат всичко наоколо на земята. Обикновените болести стават хронични, въпреки че нищо не е предвещавало това.

Риба

Слънцето притежава шести дом от вашата натална карта. Това е къщата на враговете, дълговете и болестите. Носеки злато, вие сте застрашени от краткотрайни заболявания, отслабване на имунната система като цяло. Проблеми с околните могат да ескалират както в работата, така и в личния живот. възможно е да станете жертви на клюки и клевети за себе си, обиди, измами и предателства. Ще имате усещане, че светът е срещу вас, че постоянно трябва да се борите, да защитавате нещо, да доказвате правотата си.

Основното мото и за трите знака - без фанатизъм!

Ако все пак имате златни бижута, обичате ги, не бързайте да ги подарявате. Достатъчно е просто да избягвате да ги носите в неделен ден. Неделя е денят на Слънцето и тогава носенето на златни аксесоари ще увеличи гореспоменатото негативно влияние.

Анна Русалкина - астролог Джотиш, експерт по Васту и Родо, дава отговор на въпроса в какви случаи да се носят златни бижута, така че негативното влияние на златото върху представителите на тези три знака от зодиака, да бъде максимално потушено...

Девите трябва да намират време за усамотение, да се занимават с йога и медитация. Поне няколко пъти седмично - това ще потисне отрицателното въздействие на златото върху живота и здравето им.

Нека Козирозите се посветят в тайните на психологията или в учението езотеризъм, но без черна магия, магьосничество и любовни магии - важно е да следвате пътя към саморазвитието.

Желателно е Рибите да намират време за спорт. Особено благоприятен ефект върху тя оказват източните бойни изкуства.

Четете още: Как душата избира родителите си: 5 мистични истории на деца, от които кожата ви ще настръхне