Автор
Антония Дамянова

Как душата избира родителите си: 5 мистични истории на деца, от които кожата ви ще настръхне

Сигурно сте чували за майки и татковци, които твърдят, че децата им разказват доста потресаващи детайли от времето преди да се родят. Мистериозни истории, в които малчуганите споделят шокиращи спомени за това откъде са дошли, как са избрали майка си и други странни и необясними от здравия разум неща.

Представяме ви пет такива загадъчни истории на деца, преразказани от майките им, от които ще изтръпнете. Дали ще им повярвате, или не, решавате вие.

История №1



„Приготвях вечеря и за да накарам детето си да седне мирно и да прикова вниманието му към нещо забавно, с което да се занимава, докато аз се въртя около печката, му дадох всички снимки, които пазя в албума си. След малко, силно развълнуван той дотича прим мен с черно-бяла снимка в ръка. На нея бях аз с майка си на младини (майка ми почина малко преди да се роди детето) и каза: „Мамо, помня теб и твоята зелена рокля тук! Изпуснахте автобуса в онзи ден!“ Повдигнах изненадващо вежди и го попитах: „Така беше, но ти откъде знаеш? Татко ти ли ти каза?“ – „Не“ – отвърна той. „Видях те отгоре, показаха ми те и казаха, че ще ми бъдеш майка!“

След тази случка не бях на себе си и започнах да разпитвам мои познати и приятелки за подобен феномен. Оказа се, че не само моето дете „помни“ как отнякъде е видяло майка си преди раждането си.

История №2



„Веднъж дъщеря ми ме шокира с думите: „Мама и дядо, който е с буйна червена брада, казаха „Здравей“ на всички! Бяхте се събрали на масата и празнувахте, а аз още не се бях родила“. Странното е, че въпросният „дядо с червената брада“ е моят прадядо, а тя го е виждала само като съвсем мъничка, от времето, когато няма как да пази такива спомени. А единствената снимка на прадядо е с лошо качество и при това черно-бяла!“, разказва друга майка. Освен това старото фото се пазело в албумите на нейната баба и дъщеря ѝ никога не го е виждала. Как и кога това дете е успяло да „види“ прадядото на майка си преди раждането си, остава мистерия!

История №3

Друга майка разказва, че синът ѝ описал как на един екрани им били показвани чичовци и лели, а те /децата/ избирали родителите си. А какво ще кажеш за тази, ги питал някой.

История №4

4-годишно момиченце пък казало на своята майка следното: „Когато ме изпратиха до корема ти, един ангел долетя и каза, че ще ме кръстят на добра леля, която ще ми помогне“.
Майката ахнала от учудване, защото детето не знаело, че когато тя била бременна с него, малко преди раждането, се подхлъзнала и паднала, а непозната жена ѝ помогнала, завела я в болницата и така на практика я спасила от помятане. В знак на благодарност, детето било кръстено на непознатата жена!

История №5

Ето и най-удивителната случка!

Момиченце на 2,5 години казало на родителите си, че заедно с нея, майка ѝ и баща ѝ, там „горе“ са избрали още 2 момченца. Но на едното момченце не било позволено да избере тези родители, а на другото било казано да се подготви. Година по-късно майката направила спонтанен аборт и загубила именно момченце. Но най-голямото учудване настанало, когато след 2 години тя родила пак – този път здраво момченце. Тогава си припомнила „предсказанието“ на малката си дъщеричка.

Четете още: 6 изумителни факта: Ето как душите на децата избират родителите си!