Автор
Христина Кирилова

Джулиана Гани пусна видео от родилното (снимки)

Джулиана Гани, която вече е във финалните седмици на втората си бременност, изглежда все така щастлива и нетърпелива преди раждането. Припомняме ви, че тя дълго време криеше, че ще става майка за втори път, но "изплю камъчето", след като бе притисната от упоритите слухове, както и от факта, че не може повече да крие наедрялото си коремче.

И макар бременността ѝ да е напреднала, Гани не спира да бъде все така активна и дори преди дни беше на поредната екскурзия в Париж с настоящия си любим Теодор, който също се вълнува, че ще става татко. Припомняме ви, че Джулиана предстои да стане майка отново на момче. Като всяка популярна дама и тя държи в течение последователите си за всичко, което се случва около нея. Ето защо реши да сподели и как е протекла една от последните ѝ до момента срещи с доктора, който проследява бременността ѝ - д-р Доленска. Стана ясно, че Теодор ще бъде до Гани във всяка секунда по време на раждането на детето им.

Междувременно, както много други млади бъдещи майки, инфлуенсърката е започнала грандиозен ремонт в един от апартаментите си в Пловдив, за който брои цели 200 бона. Заговори се дори, че е започнала да разпродава мебелите си и напълно ще промени облика на дома си, но стана ясно, че това предположение е само слух и няма нищо общо с действителността. От новина, споделена в сторитата ѝ на Джулката, стана ясно, че едрогърдата хубавица е от семейство с високи финансови възможности и притежава цели 16 апартамента в Пловдив. Инфлуенсърката дори дълго време е криела материалното си състояние заради брака си с Илиян, който е баща на първото ѝ дете.

Четете още: Отново ли са заедно: Алекс Богданска и Дани Петканов се издадоха