Автор
Христина Кирилова

Михаела от "Игри на волята" каза цялата истина за Джаферович

Приключението "Игри на волята" вече е зад гърба на Михаела, която бе от най-силните участници в племето на Безстрашните. Чаровната брюнетка, която е луда фенка на екстремните преживявания, направи много силна игра и накара всички на Арената да я уважават заради отдадеността в битките и в отношенията извън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, със сигурност ще провокира редица коментари оттук нататък, пише Блиц.

View post on Instagram
 

"Искам да си запазя хубавите спомени, а другите да оставя зад гърба си. Не се сърдя на никой в игри, макар че някои момичета се обърнаха срещу мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи докрай, но все пак така са решили другите", сподели мускулестата брюнетка пред Гала в "На кафе".

Приятелят на красавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, защото бил повече от сигурен, че именно тя ще е големия победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението между Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се пренесе и извън него, Михаела отвръща, че двете са в нормални отношения и напрежението е останало в миналото.

View post on Instagram
 

Риалити героинята призна още, че с Ралица са създали хубаво и силно приятелство, продължават да са все така близки и много често се виждат.

Четете още: Фейгин призна какво се е случило с Георги след "Игри на волята"