Автор
Христина Кирилова

Фейгин призна какво се е случило с Георги след "Игри на волята"

Александра Фейгин отпадна от "Игри на волята", а нейната загуба бе една от най-емоционалните в предаването този сезон. След като беше изпратена на битка за спасение със скандали в племето на Непобедимите и Георги така и не се възползва от възможността да я спаси, красивата фигуристка отиде на Арената с гордо вдигната глава, но уви - противникът ѝ Мани успя да я отстрани от играта. Но какво се е случило межу Фейгин и Георги след шоуто и дали сега са заедно, въпреки че той не се пребори за нейното оставане в "Игри на волята"? Днес научихме от самата Алекс, която бе гост в предаването "Събуди се".

View post on Instagram
 

„Не съм отишла с нагласата да намеря човека до себе си в предаването. Бях концентрирана в играта, но любовта не чака и тя с появи точно в игрите. Всичко е истинско при нас двамата и съм щастлива от факта. Може би не спечелих „Игри на волята: България“, но спечелих нещо много по-голямо“, коментира тя.

„За съжаление племе при Супергерои вече не съществуваше и буквално всички бяха срещу нас двете Мани. Единственият шанс да се спасим от вербалното насилие върху нас, беше просто да си тръгнем. Знаехме, какво ще ни се случи в бъдеще. Знаехме, че ще бъдем разделени една от друга. Не предадохме най-близките си хора, а именно аз и Мани останахме двете“, дава аргументите си Фейгин, двете с Мани да скрият парчето от пъзела и да саботират племето си на Арената.

View post on Instagram
 

Четете още: Георги от "Игри на волята" се провали с гръм и трясък пред Фейгин