Автор
Ева Григорова

Няма да познаете Андреа, феновете ѝ са във възторг

Феновете на Андреа не могат да я познаят. Тя се завърна на клубната сцена видимо променена. Показа страхотно секси тяло след нейно звездно участие във Враца. На кадъра се вижда, че тя видимо е стопила доста излишни килограми.

Коментарите по повод визията ѝ са доста позитивни и одобрителни и определено има защо. Феновете се чудят как е успяла да се втали за толкова кратко време.

View post on Instagram
 


Детайлите по повод отслабването на звездата не са ясни, но пък изглежда, че вече няма следи от Фотошоп на кадрите с нея в социалните мрежи. Може би пък някой от екипа на певицата е задобрял в обработката. Но със сигурност певицата отново е във форма!

Да припомним, че най-добрият ни боксьор и бивш приятел на фолкдивата - Кубрат Пулев, стана магистър. Кобрата защити успешно своята диплома по специалността „Политика и бизнес“ в УНСС.

Дипломата му беше връчена от ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров на тържествена церемония в учебното заведение.

View post on Instagram
 


„Чувствам се щастлив и удовлетворен от времето, в което успях да бъда част от магистърската програма по политология на УНСС. Време, което ми даде ценни знания и време, което ми даде възможност да срещна изключителни професионалисти сред преподавателите. Благодарен съм на ръководството на университета за този шанс”, сподели Кобрата.



Четете още: Мика Стоичков на крилете на любовта с по-млад мъж! (снимки)