Автор
Ева Григорова

Весна Змиянац се отдаде на отшелничество и заживя в гората

Легендата на сръбската музика Весна Змиянац върви по стъпките на Свети Иван Рилски, отдавайки се на отшелничество. Тя заживя в къща в планината Букуля в западната ни съседка. Жилището в гората е придобито по време на активната ѝ кариера. Изпълнителката разказва, че зимата не я притеснява, защото си купила генератор, храна и дърва и е готова за тежки метеорологични условия.

View post on Instagram
 


Тя притежава 6 камини и печка на дърва, затова няма проблеми с отоплението. Има си и собствена гора. Не разчита на съседите и цепи дърва сама. Планира да си купи генератор, за да е готова за зимата.
"Когато съм в кухнята, не мога да правя нищо друго вкъщи! Така е, защото не слагам един тиган на котлона, но трябва да имам от всичко по малко и затова приготвянето на обяда отнема много време", споделя още Змиянац.

View post on Instagram
 


„Внуците не обичат месо, но обожават всичко друго, което им приготвям. Затова често приготвям зелен фасул, сатараш, постни сарми и пълнени чушки... И всички тези зеленчуци са от моята градина! Сега уча Риа да готви, приготвяме някои ястия заедно. Напомня ми на мен, неспокойна е, малко криволичеща, пълна е с енергия. Много обичам внуците си“, казва певицата и добавя, че наскоро е имала лош късмет с по-голямата си внучка. "



Четете още: Фейгин призна какво се е случило с Георги след "Игри на волята"