Автор
Весела Георгиева

Ето как Кейт Мидълтън подсказа, че е бременна с четвърто (снимки)

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, май наистина се готви отново да стане мама. Нейни почитатели твърдят, че тя е променила нещо във външния си вид, което е сигурен знак, че или е бременна, или се готви да става мама в близко бъдеще.

Мидълтън посети детски център преди броени дни. Вниманието на всички обаче не бе насочено към срещата ѝ с работещите в центъра или децата, а към една подробност от външния ѝ вид. Много от почитателите на Кейт коментират, че тя е променила цвета на косата си, който в момента е доста по-близо до тъмен кестен.

Това, според мнозина, е сигурен знак, че майката на три деца е бременна. Запознати коментират, че при предишните си бременности Кейт е постъпила по същия начин - променила цвета на косата, пише People.

View post on Instagram
 

Британците, както и самата Кейт, нямат търпение да чуят новината, че Уилям и Кейт чакат четвърти наследник. И миналата есен имаше слухове, че Кейт е бременна, но тогава новината не се потвърди. Дали сега предположенията на феновете на Мидълтън са прави, ще разберем след няколко месеца.