Автор
Ева Григорова

Сузанита роди гримирана: показа бебето щастлива

Щастливата Сузанита не може да скрие своето вълнение след раждането на своя син. Тя благодари на всички, които са написали красиви думи и пожелания за бебчо и за нея, но се извинява, че няма възможност да отговори на всеки един по отделно. Ето какви написа още в Инстаграм щастливата майка:



"Господ ме дари с още един прекрасен мъж. Днес отваряме нова страница и обявяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всякога. Благодарна съм, че всичко мина благополучно, макар че не успях да родя естествено, както исках и планирах.

9 месеца минаха ръка за ръка с какво ли не - рев, смях, трепет, съвкупност от всякакви емоции и мигове, хормонални настроения, хаос, но и много любов... много!! Благодаря ти @markslavov , че беше до мен през цялото това време и ме подкрепяше във всичко. Благодаря и на проф. Пехливанов, д-р Бончев, Д-р Кренчев и на целия екип на АГ “Селена” за професионалното отношение.
Пожелаваме на всички хора много здраве на тях и на семействата им, а на тези, които не са изпитали такъв силен момент в живота си, то нека го изпитат.
Матиас Марк Славов - ти си всичко, от което съм се нуждаела и най-прекрасното нещо, което ни се е случвало.
Бъдете благословени."



Бдителни фенове на певицата пък забелязаха, че тя е влязла да ражда гримирана. На снимките, на които показва бебето за първи път ясно се вижда, че Сузанита е със спирала, която сълзите ѝ леко са размазали.

На сторито, което тя публикува се вижда и щастливият баща, който гушка бебето - Марк Славов.

Да им пожелаем да отгледа здраво, красиво и умно дете.



Четете още: Джаферович от "Игри на волята" избухна и разказа всичко за Мирела и Валери