Автор
Ива Петрова

Какъв тип инфлуенсър си според зодията?

До неотдавна младите хора мечтаеха да станат лекари, инженери и астронавти, днес обаче интересите на много от тях са насочени в по-различна посока. С други думи – много от тях се стремят да бъдат влиятелни лица в социалните мрежи. И защо не, след като тази им позиция им позволява да стават знаменитости с милиони последователи и да печелят пари, за които учители и лекари само могат да си мечтаят.

Днес много милениали изкарват прилични и дори завидни доходи, изявявайки се като блогъри или влогъри. Всичко, от което се нуждаете, са добри умения за наблюдение и много харизма и увереност. В зависимост от вашите интереси можете да решите какъв вид инфлуенсър искате да бъдете. Но звездите имат голяма дума в това. С други думи, вашият зодиакален знак може да подскаже до голяма степен какъв тип инфлуенсър ще излезе от вас. Например, ако сте блогър, чиято зодия е Рак, може да предпочетете да блогвате за храна и готвене.

И така, нека видим какъв тип блогър сте според зодията си:


Овен

Овенът вероятно ще бъде човек, който диктува тенденциите в света на модата. Държите много на външния си вид и сте първите, които опитват нови неща. Вие сте роден лидер. Така че ще ви е лесно да склоните хората и да наложите мнението си на последователите си, тъй като сте доминиращият тип.

Телец

Телците са известни гастрономи. Вие сте много чувствени и обичате луксозните неща. Така че на вас най-добре ще ви отива да правите блогове за кулинарни тенденции и лайфстайл продукти. Обичате да пишете за ресторанти, хотели, спа центрове и всичко, което глези човешките сетива. За вас това е като да изживеете мечтата си.

Близнаци

От Близнаците стават отлични блогъри за мода и красота. Те имат нют към модните тенденции, обичат промяната и са много креативни. Модата им допада, защото нищо в нея не е постоянно. Тенденциите продължават да се променят, както и настроенията на Близнаците. Освен това Близнаците са известни с чувството си за хумор. Те могат да пишат за всичко по увлекателен и забавен начин, което им осигурява много последователи. Тъй като са любители на естетиката, те са любопитни и към продуктите за подобряване на красотата.

Рак

Ракът е много грижовен знак. Представителите на този знак обичат да се грижат за хората физически и емоционално. Те са добри готвачи и страстни пътешественици, които обожават да споделят своите кулинарни експерименти или фотоси от различни посетени от тях дестинации, като публикуват видеоклипове и снимки в Youtube и Instagram.



Лъв

Лъвовете могат да бъдат чудесни развлекателни влогъри, тъй като обичат да се представят пред публика. Те също са от хората, които записват всеки момент от живота си и го качват в социалните медии. Те са истински крале и кралици на драмата.

Дева

Девата се интересува много от здравето и храненето. Може да искате да бъдете здравен треньор или диетолог, който пише за органични храни, вегански диети, йога и зумба програми. Освен това обичате да споделяте рецепти за здравословни салати и смутита. Обичате да споделяте научни неща за заболявания и лекарства.

Везни

Везните обичат всичко красиво. Вие сте артистични и креативни. Влюбени сте в любовта. Напълно възможно е да водите блог за любов, романтика и брак. Можете да напишете сватбен блог или да правите влогове за мода, естетика, както и за грим. Везните са доста модерни и се грижат добре за външния си вид. Везни също е знакът на брака. Така че бихте искали да пишете за сватбени рокли, флорални аранжировки и т.н. А защо не и за дестинации за меден месец.

Скорпион

Като Скорпион имате дълбок интерес към окултното и свръхестественото. Така че може да искате да правите блог за астрология, паранормални срещи и т.н. Сексът също е тема, близка до сърцето ви, така че е възможно да пишете на теми, свързани със секса. Всичко, което е странно, необичайно и т.н., пленява въображението ви. Но някои Скорпиони са склонни да се насочат към духовността и биха могали да блогват теми по духовни въпроси.

Стрелец

Стрелецът е знак, който обича забавленията. Те обичат да пътуват и да имат приключения. Така че може да станете туристически блогър, който обича да изследва екзотични места и да пише за тях. Обичате да публикувате снимки за забавните моменти, които сте прекарали на различни места. Вие също обичате да правите влог за вашите домашни любимци, тъй като Скорпионите обожават животните.

Козирог

Вие сте амбициозният тип с ясни цели в живота. Когато не сте затънали до колене в работа, вие мечтаете за високопарния живот, който ще водите един ден. Така че вашите блогове ще са за напредък в живота и след като стигнете до върха, можете да бъдете влиятелен човек в сегмента на луксозния начин на живот. Обичате да споделяте снимки за срещите си с известни публични личности и особено селфита с важни хора и знаменитости.

Водолей

Водолеите са бунтовници с големи сърца. Винаги се борите за добри каузи и аутсайдери. Да си буден е начин на живот. Обсебени сте от желанието да повлияете на другите да станат по-социално осъзнати и състрадателни. Така че за вас социалните медии са платформа за повишаване на осведомеността относно социалните злини и как да се борим с тях.

Риби

Риби е мечтателен и артистичен знак. Може да сте художник или фотограф. Обичате да споделяте своята уникална визия със света. Вашите страници в Инстаграм ще показват вашите произведения на изкуството. В блоговете ви можете да размишлявате за изкуството или фантазиите, които изграждат вашия свят и които използвате, за да създадете вашите магически произведения на изкуството.

Четете още: 3 зодии, които се влюбват в характера, а не във външния вид