Автор
Ева Григорова

Ослепителната Салма Хайек грее в рокля Vivienne Westwood на събитието "Мъж на годината 2022"

56-годишната актриса Салма Хайек избра червена сатенена рокля с красиво деколте. Тя разтърси столицата на Великобритания, като се появи с рокля без презрамки на Vivienne Westwood. Актрисата участва на събитието "Мъж на годината 2022" на списание GQ, което се състоя в хотел Mandarin Oriental на 16 ноември.

Към своята съвършена сатенена рокля с красиво деколте, Хайек се беше окичила със скъпоценни обеци с розови скъпоценни камъни с формата на цветя.
Да припомним, че актрисата съвсем скоро ще се появи отново на червения килим през следващите седмици, тъй като се подготвя за завръщането си в киното в началото на 2023 г. във филма „Професия: Стриптийзьор 3“ на Стивън Содърбърг, който включва още участието на Чанинг Тейтъм.

View post on Instagram
 

Нека си припомним, наскоро Салма беше гост в предаването „Red Table Talk“ с водеща Джейда Пинкет Смит (49) и говори за менопаузата, но и за уголемяването на гърдите, и по този повод тя каза:

„Много хора смятат, че съм увеличила гърдите си и не ги обвинявам, защото преди бяха по-малки. И останалата част от тялото ми също беше по-малка“, сподели Салма за някои положителни страни на менопаузата.

„Някои жени отслабват, но има жени, които качват няколко килограма и гърдите им растат. На кърмещите жени също растат гърди. Просто аз съм една от тези жени и във всички тези ситуации гърдите ми растяха”, добави Салма.

View post on Instagram
 

Салма Хайек е родена в град Коацакоалкос, щат Веракрус, Мексико. Тя е дъщеря на оперната певица от испански произход Дание Хименес Медина и Сами Хайек Домингес, управител на нефтена компания, от ливански произход, който веднъж е кандидатствал за кмет на Коацакоалкос . Нейното име, Салма (производно от мъжкото име Салим), идва от думата „салима“, което означава „мир, сигурност, здраве“. Тя е възпитана в богато благочестиво семейство и на 12-годишна възраст е изпратена да учи в католическо училище-интернат за момичета в Луизиана. Докато Салма е била там, лекарите ѝ поставят диагноза дислексия.
Започва кариерата си в Мексико през 1988 г. в телевизионната новела Нова зора, за което участие получава награда в категория Най-добър актьорски дебют на Награди TVyNovelas Мексико, заедно с Даниела Кастро. През 1989 г. тя играе първата си главна роля в теленовелата Тереса, за която печели награда в категория Най-добро женско откритие на същите награди. След това участва във филма El callejón de los milagros, за който получава номинация на мексиканските награди Ариел. През 1991 г. Хайек се премества в Холивуд и печели популярност в англоезичните филми Десперадо (1995), Догма (1999) и Този див, див запад (1999).

Четете още: Цеца Величкович прави нещо невиждано у нас