Автор
Весела Георгиева

Боби Турбото подкрепя жена си: тя стартира нов бизнес

Бившата депутатка Калина Крумова започва собствен бизнес, похвали се самата тя в Инстаграм. Във вторник жената на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите, в която ще обучава деца. Ще има и занятия за родители.

„И просто ей-така... Мечтите са за изживяване!” С тези думи Калина Крумова оповести в социалните мрежи началото на своето ново занимание. Тя показа визитка от новата си фирма, на която пише: „Калина Крумова Захариева. Основател и собственик”, като са добавени телефонен номер и мейл за връзка.

View post on Instagram
 

Крумова ще предлага занимания, които, според описанието на сайта на академията, „ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати, по-смели”.

Намесата на изкуствата издава, че най-вероятно в бизнеса ще бъде ангажиран и мъжът на Крумова – Борислав Захариев – Боби Турбото, който би могъл да води актьорски курсове, пише Хотарена.

View post on Instagram
 

Очаква се да има курсове по рисуване, музика, пластика, творческо писане и всичко останало, което би могло да се счита за развитие на таланта. Освен обучения за деца, ще има семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери. Всичко това обаче все още не е заработило. Плановете са да тръгне след Нова година, пише още медията.

Бизнесът на Крумова най-вероятно е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години.

По информация на „Уикенд”, след като е станала магистър в Университета за национално и световно стопанство в София, бившата депутатка на Волен Сидеров се е насочила към Пловдивския университет като докторант в програма „Социална психология”.

Крумова е бакалавър по „Икономика на социалнокултурната сфера” и магистър по „Журналистика и масмедии“, „Масмедии и политика“.