Автор
Весела Георгиева

Момичета, Лефтеров от "Игри на волята" призна: свободен е

Музикантът Димитър Лефтеров от "Игри на волята" проговори за връзката си с Мирела. В QA той отговори, че спестява много, за да не злепоставя бившата си половинка.

"Въпреки че всичко, което мога да кажа е само истината! Ще я запазя за себе си и дано се оцени", казва Лефтеров. Както писа "Телеграф" той съвсем я е отписал и в момента нямат никакви отношения по между си. Причината е ясна - авантюрата на красивата танцьорка с третия човек от любовния триъгълник, който се заформи в риалитито - Валери.

View post on Instagram
 

Иначе Лефтеров призна, че в момента не е обвързан - "развързан е". Явно авантюрата с Мани, за която се заговори, е останала само в предаването, тъй като самият той споделя, че са само в много добри отношения и нищо повече.

View post on Instagram
 

А в риалитото започна нова ера. Започна истинската надпревара за голямата награда от 100 000 лв.

След обединението на племената настана време за преразпределение на коалициите. Финалистите се събраха на своя първи съвет, за да изпратят още двама души в огъня на елиминацията. Жълтите номинираха Георги, който събра всичките им 6 гласа, докато червените се обединиха срещу Мани. Те ще се изправят в безмилостна елиминационна битка срещу Ралица и Мирослава на Арената на екстремното риалити.

Какви нови коалиции ще се сформират сред финалистите? Как ще играе Виктория – заедно с Джаферович или против нея? Георги, Мани, Ралица или Мирослава – кой е най-добрият войн? Кой ще се завърне победоносно и за кои двамата приключението завършва завинаги?