Автор
Антония Дамянова

Ако сте Близнаци, името ви е Хърмаяни. Ако сте Водолей - Сабрина: Каква вещица сте според зодията

Бившият ви е ядосал и само няколко минути след това котката е свършила работата си в обувките му. На работното място пък са му съобщили, че няма да получи бонус? Или сте мечтали за нова рокля и внезапно сте я получили като подарък? Ако сте преживели подобни странности и случки, поздравления – вие сте вещица! А астрологията ще ви каже точно каква е вашата магическа сила, основавайки се на някои прочути филми и книги за вещици.

Овен – Алената вещица от "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта"

View post on Instagram
 

Вие сте готови на всичко, за да сбъднете мечтата си. Верен приятел и воин, който защитава истината и не търпи лъжата. Желанието за идеален живот е вашата супер-сила, която притежавате до съвършенство.

Телец – Пайпър от "Чародейките"

Неуморна вещица, която успешно съвместява работата с домакинството, отглеждането на децата и на всичкото отгоре винаги намира време за партньора си. Нейната супер сила е да бъде навсякъде и във всеки един момент, справяйки се безупречно с всяко едно предизвикателство.

Близнаци – Хърмаяни от "Хари Потър"

Желанието ви да учите и научавате нови неща е възхитително. Следователно вие сте интелектуална вещица! Привличат ви мъже с чувство за хумор и, разбира се, с добре поддържан външен вид. Винаги се притичате на помощ на приятели и решавате всеки труден проблем.

Рак – Изабел Бигълоу от "Вещицата"

View post on Instagram
 


Вие наистина искате да защитавате всеки. Притежавате пленяваща харизма. Умеете да убеждавате. Хората са готови да изпълнят всяко ваше желание, стига да ги помолите.

Лъв – Равена от "Снежанка и ловецът"

Не се нуждаете от атрибутите на кралица, за да накарате другите да разберат кои сте вие. А вие сте уверени, разумни и готови да поемете отговорност за всяко свое решение. Притежавате изключителна вътрешна сила, която е способна да обезсили и най-големия ви враг.

Дева – Фийби от "Чародейките"

Готови сте да простите на всеки, който ви причини зло и това е вашата супер способност. А най-щастливи ви прави това, че човекът, на когото сте простили, се стреми да бъде по-добър и да ви спечели като приятел. Всъщност вие сте заобиколени от много приятели, защото с вас винаги е интересно.

Везни – Главната вещица от "Вещици"

Какъв прекрасен и магнетичен стил има тази героиня! Красивите тоалети са вашата силна страна. Но в същото време вие имате изключителна интуиция за хората, умеете да виждате истинската стойност в тях – онова, което е скрито зад външната красота и фалшивия блясък. Затова всичко, което ви заобикаля, трябва да е истинско – и вещите, и хората.

Скорпион – Огледалната кралица от "Братя Грим"

Никога не оставате незабелязани. Вашите думи остават в паметта и случайните пророчества винаги се сбъдват. Мъжете се влюбват във вас веднъж за цял живот.

Стрелец – Злодеида от "Господарката на злото"

Чиста и невинна на пръв поглед, вие бързо се превръщате в безжалостна магьосница, ако бъдете наранени. Радвате се на живота и обичате приключенията, но не дай си Боже нещо да се обърка, горко на всеки, който ви е разочаровал.

Козирог – Бялата кралица от "Хрониките на Нарния"

View post on Instagram
 


Сдържани, предпазливи, способни да управлявате тълпата. Вие знаете точно какво искате и винаги давате страхотни съвети. Способността да решавате проблемите на други хора е вашият коз.

Водолей – Сабрина от "Сабрина, младата вещица"

Вашата по детски чиста душевност и жизнелюбие подкупват всички! Измисляте толкова много интересни неща, че другите винаги искат да общуват и да се забавляват с вас. Вие сте силни в създаването на проблеми и намирането намагически изход от тях.

Риби – Суки от "Вещиците от Истуик"

Ако наистина искате нещо, то ще се сбъдне. Обичате изкуството, децата, помагате на уязвимите и слабите, и често получавате признание за благородните си постъпки и постиженията си, без дори да сте търсели такова. Понякога сте толкова спокойни и лежерни, че давате вид на несериозни, но това е подвеждащо. Истината е, че умеете да пазите самообладание и в най-трудните ситуации и да намирате бързо и мъдро изход от тях.

Четете още: Зодиите, които мислят за секс постоянно и искат да го правят по няколко пъти на ден