Зодиите, които мислят за секс постоянно и искат да го правят по няколко пъти на ден

20 ноември 2022 | 06:34
44099
0
Снимки: Unsplash, Pixabay
0

Някои зодии обичат секса толкова много, че не могат да спрат да мислят за него. Дълго време търсят партньор, който да им бъде равен в леглото и да задоволи всичките им чувствени желания. Докато високото либидо може да причини проблеми, то има и много ползи за здравето.

Кои зодии обичат секса - до прекаляване?

Знаете ли, че редовният секс помага за укрепване на имунната система, което ни помага да се борим по-добре с болестите? Сексът също е естествено средство за облекчаване на болката, особено по време на менструация. Освен това научните изследвания показват, че редовното правене на любов гарантира по-млад и по-здрав организъм с напредване на възрастта. Оргазмът незабавно подобрява настроението.
Астрологията разграничава зодиите, които имат повишено либидо. Независимо от хормоните, стреса и състоянието, на тях винаги им се прави секс. Трудно им е да преодолеят пламенното си желание, поради което постоянно мислят само за това. Задоволяването на тези нужди може да бъде предизвикателство за хората с мек нрав.

секс

Скорпион

Скорпионът е зодия, известна със силното си сексуално желание и склонност към перверзии. Всеки, който някога е имал късмета да бъде в леглото с някой от тази зодия, е научил ново определение за секс. Според древната астрология мисията на Скорпиона е да се възпроизвежда и да има много потомци. Тези изключително страстни любовници се влюбват в нечий интелект и след това задълбочават тази любов чрез интензивен физически контакт. Те са точно толкова ангажирани в забавлението, колкото и в развитието на сериозна връзка. Славят се като лоялни партньори, докато нуждите им не бъдат задоволени. Естествено, Скорпионът излъчва чувственост. Благодарение на вродения си магнетизъм и самочувствие в романтичното преследване, той може да спечели всеки, когото пожелае. А в леглото е готов да премине всички граници - за него няма табу.

Овен

Овните са известни със своя авантюризъм, пламенен ентусиазъм и безкрайна енергия. Тази зодия също е истински звяр в леглото – може да прави секс през цялото време и обича да го прави агресивно. Каквото и да иска, той със сигурност ще го получи, защото не се страхува да доминира над партньора си. Сексуалното влечение на Овена може да бъде толкова голямо, че той да е готов за бърза работа по всяко време. С удоволствие ще го направи на публично място, защото адреналинът го пристрастява. Освен това сексът с Овен никога не е скучен. Той експериментира и обича да опитва нови неща както в спалнята, така и извън нея. 

секс

Телец

За чувствения и нежен Телец няма такова определение като „твърде много секс“. В неговия речник терминът е под определението „правене на любов“. Докосването е любовният език на Телеца, затова земният знак прекарва много време, доставяйки удоволствие на партньора си. Има високо либидо и не бърза. Той обича да прекарва дълги часове в леглото, като активно се отдава на любовната игра. Харесват му дългите, страстни целувки, еротичните масажи и връзката на телата на почти духовно ниво. Не трябва да му се натрапвате прекалено бързо, защото само ще нараните гордостта му. Телецът е търпелив и щедър. Отделете му време и ще изпитате истинско удоволствие с него.

секс

Лъв

Фактът, че огнените знаци преобладават в този списък, не трябва да е изненада за никого. Тези хора са водени от неугасим пламък, който се подхранва от горещ секс. Лъвът привлича потенциални любовници със своята флиртуваща природа и привлекателна външност. В леглото обича да се показва и да играе различни роли. Той е креативен партньор за съжителство, креативен е в измисляне на нови пози, щури сценарии и интересни места. Още повече, че очаква да бъде похвален за подвизите си в леглото. По-добре е да му отдадете заслуженото одобрение навреме. В противен случай той дори няма да си говори с вас след срещата. Освен това не се изненадвайте, ако вашият Лъв е склонен да „взема“ повече, отколкото да „дава“.

Стрелец

Стрелецът съчетава секса със забавлението. Това е страхотно приключение за него. Огненият знак започва с пикантна любовна загрявка, преди да премине към интересни пози. Обича оралния секс и всичко от списъка на забранените неща. Стрелецът е в състояние да раздели спонтанната романтика от връзката. Това, че е толкова ангажиран в леглото, не означава, че иска да бъде с някого. Неговото огнено сексуално желание означава, че трябва да прави любов по-често. Сношението със Стрелец докосва душата и отваря всички затворени чакри в тялото. Това е преживяване, което си струва да рискувате, ако имате разбито сърце.Четете ощеАко сте някоя от тези зодии, вие имате голям шанс да обиколите света

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени