Автор
Теодор Муховски

Зодиите, които мислят за секс постоянно и искат да го правят по няколко пъти на ден

Някои зодии обичат секса толкова много, че не могат да спрат да мислят за него. Дълго време търсят партньор, който да им бъде равен в леглото и да задоволи всичките им чувствени желания. Докато високото либидо може да причини проблеми, то има и много ползи за здравето.

Кои зодии обичат секса - до прекаляване?

Знаете ли, че редовният секс помага за укрепване на имунната система, което ни помага да се борим по-добре с болестите? Сексът също е естествено средство за облекчаване на болката, особено по време на менструация. Освен това научните изследвания показват, че редовното правене на любов гарантира по-млад и по-здрав организъм с напредване на възрастта. Оргазмът незабавно подобрява настроението.
Астрологията разграничава зодиите, които имат повишено либидо. Независимо от хормоните, стреса и състоянието, на тях винаги им се прави секс. Трудно им е да преодолеят пламенното си желание, поради което постоянно мислят само за това. Задоволяването на тези нужди може да бъде предизвикателство за хората с мек нрав.



Скорпион

Скорпионът е зодия, известна със силното си сексуално желание и склонност към перверзии. Всеки, който някога е имал късмета да бъде в леглото с някой от тази зодия, е научил ново определение за секс. Според древната астрология мисията на Скорпиона е да се възпроизвежда и да има много потомци. Тези изключително страстни любовници се влюбват в нечий интелект и след това задълбочават тази любов чрез интензивен физически контакт. Те са точно толкова ангажирани в забавлението, колкото и в развитието на сериозна връзка. Славят се като лоялни партньори, докато нуждите им не бъдат задоволени. Естествено, Скорпионът излъчва чувственост. Благодарение на вродения си магнетизъм и самочувствие в романтичното преследване, той може да спечели всеки, когото пожелае. А в леглото е готов да премине всички граници - за него няма табу.

Овен

Овните са известни със своя авантюризъм, пламенен ентусиазъм и безкрайна енергия. Тази зодия също е истински звяр в леглото – може да прави секс през цялото време и обича да го прави агресивно. Каквото и да иска, той със сигурност ще го получи, защото не се страхува да доминира над партньора си. Сексуалното влечение на Овена може да бъде толкова голямо, че той да е готов за бърза работа по всяко време. С удоволствие ще го направи на публично място, защото адреналинът го пристрастява. Освен това сексът с Овен никога не е скучен. Той експериментира и обича да опитва нови неща както в спалнята, така и извън нея.



Телец

За чувствения и нежен Телец няма такова определение като „твърде много секс“. В неговия речник терминът е под определението „правене на любов“. Докосването е любовният език на Телеца, затова земният знак прекарва много време, доставяйки удоволствие на партньора си. Има високо либидо и не бърза. Той обича да прекарва дълги часове в леглото, като активно се отдава на любовната игра. Харесват му дългите, страстни целувки, еротичните масажи и връзката на телата на почти духовно ниво. Не трябва да му се натрапвате прекалено бързо, защото само ще нараните гордостта му. Телецът е търпелив и щедър. Отделете му време и ще изпитате истинско удоволствие с него.



Лъв

Фактът, че огнените знаци преобладават в този списък, не трябва да е изненада за никого. Тези хора са водени от неугасим пламък, който се подхранва от горещ секс. Лъвът привлича потенциални любовници със своята флиртуваща природа и привлекателна външност. В леглото обича да се показва и да играе различни роли. Той е креативен партньор за съжителство, креативен е в измисляне на нови пози, щури сценарии и интересни места. Още повече, че очаква да бъде похвален за подвизите си в леглото. По-добре е да му отдадете заслуженото одобрение навреме. В противен случай той дори няма да си говори с вас след срещата. Освен това не се изненадвайте, ако вашият Лъв е склонен да „взема“ повече, отколкото да „дава“.

Стрелец

Стрелецът съчетава секса със забавлението. Това е страхотно приключение за него. Огненият знак започва с пикантна любовна загрявка, преди да премине към интересни пози. Обича оралния секс и всичко от списъка на забранените неща. Стрелецът е в състояние да раздели спонтанната романтика от връзката. Това, че е толкова ангажиран в леглото, не означава, че иска да бъде с някого. Неговото огнено сексуално желание означава, че трябва да прави любов по-често. Сношението със Стрелец докосва душата и отваря всички затворени чакри в тялото. Това е преживяване, което си струва да рискувате, ако имате разбито сърце.



Четете още: Ако сте някоя от тези зодии, вие имате голям шанс да обиколите света