Автор
Христина Кирилова

Това наистина ли е тя: Андреа пусна кадри как играе в театъра (видео)

Андреа отдавна сподели с последователите си, че ѝ предстои нещо много вълнуващо в кариерата и че е получила покана за участие във филм. Певицата разкри, че винаги е имала желанието да бъде актриса и вдъхновена от бъдещето ѝ участие в киното, е записала актьорско майсторство в Нов български университет.

Досега единствено знаехме, че учебната година за нея е започнала, но не бяхме виждали как се справя след първите седмици. Вчера тя сподели първи кадри от постиженията си. Андреа публикува две кратки клипчета, на които си партнира със свой състудент.

View post on Instagram
 

Макар и да не става съвсем ясно от първата секунда какво се случва на сцената, изглежда че фолкдивата се чувства в свои води като актриса.

View post on Instagram
 

"Много си артистична ! Освен ,че си една от най- добрите певици в България,имаш качества да станеш и много добра актриса", "Желая ти много успех! Продължавай да преследваш мечтите си. По хубаво от това няма" и "Много добре за театър", гласят част от коментарите, с които феновете на Андреа я окуражават да продължи в същия дух.

Четете още: Гаф след гаф: Няма да повярвате как се облече Мария за участие (видео)