Автор
Ива Петрова

Алекса триумфира с имунитет във втората битка на финалистите в 'Игри на волята'

Седемте воини в “Игри на волята: България” се впуснаха във втората битка на финалистите. В този дуел участниците трябваше да демонстрират качества като търпение и баланс - качества, които 25-годишният шампион по борба от Белград доказа, че притежава. Той спечели имунитет за съвета на финалистите, както и един допълнителен номинационен глас.

От своя страна Ралица отново не успя да премине с успех през предизвикателствата на индивидуалната битка на финалистите. Чувството ѝ за баланс ѝ изневери тя и първа изпусна своята кула. Загубата беше решаваща и автоматично я превърна в първия номиниран състезател, който ще се бори за оцеляването си вднешната елиминационна битка.

След като всички дами се събраха в Резиденцията, те обсъдиха общата си стратегия за номинации. Ралица посочи Филип като човека, срещу когото иска да се изправи на Арената. Изборът ѝ се основава на желанието ѝ чрез този ход да избегне битка срещу Жени Джаферович, която е един от близките ѝ хора.

След това финалистите се събраха отново, този път край огъня на племенния съвет, където им се наложи да номинират не един, а двама души. Застрашени от ситуацията се почувстваха Гого и Филип, затова двамата решиха да закупят по един допълнителен глас.

В крайна сметка гласуването определи Ралица да се изправи срещу Георги и Джаферович, въпреки опита на двете жени да не се борят една срещу друга.

Четете още: Ще ви се завие свят: Пиленцата от Монако си издадоха хонорара