Автор
Ева Григорова

Нападение: Анита Мейзър е потресена - защо беше в болница (ВИДЕО)

Силиконовата секс бомба Анита Мейзер била нападната пред очите на неин приятел, който не направил нищо. Варненката била ухапана брутално от кучето на приятел. Това се случило преди 3 дни. Приятеля и гаджето му, който също е от мъжки пол, имали 4 кучета. Анита се уплашила и отказала да слезе от колата, но той я уверил, че нищо няма да ѝ направят. Само че се случило точно това.

Когато слязла от возилото, едно от кучетата я нападнало и я захапало сериозно. В резултат на това Анита била много уплашена и на следващия ден решила да посети лекар, като казала за това на нейния приятел. Той не само, че не се трогнал, а започнал и да я заплашва.

"Той ме помоли да не го издавам на Animal Control, когато отида на преглед и аз естествено си спазих обещанието! Настоявах обаче да ми докаже, че четирите му кучета са ваксинирани против бяс, за да не си правя излишно аз ваксина.

Днес най-нагло и безцеремонно ме обвини в нещо невярно, но аз записвах разговорите с него и имам доказателство за всичко казано! Направих го, защото общ познат ме предупреди преди време да внимавам много с него и че ще ме сгази като валяк ако нещо не му е угодно и беше прав!

Казах му, че криейки него и неговите кучета ще вземат моето и той най-нагло и без свян ми заяви: ами да ще я вземат, ти какво си мислиш, че аз не съм проучил, че няма как да докажеш, че моето куче те е ухапало, ми да , всяко друго може да е! Кажете ми какво заслужава такъв човек?

Питам го 3 дена настоятелно за доказателство за ваксини, а той буквално ме набеди, че искам да го съдя или че се шашкам ( второто е вярно) и че той се подготвя и проучва как да се спаси. Не се чувствам добре и ми правят допълнително изследвания, на системи съм, току що ми взеха тест за Ковид, кръвни изследвания, преливат ми IV, а той мисли за себе си и как да ме подреди ако случайно реша да го съдя! Сложи ми думи в устата и разговаря незаслужено арогантно с мен…", сподели Анита в социалните мрежи.



Четете още: Мира Добрева каза всичко за връзката си с Жоро Торнев