Автор
Кристина Кирова

Новата кралска модна икона: Принцеса Олимпия зашемети света с роклята на годината (снимки)

По всичко личи, че гръцката принцеса Олимпия има всички шансове да се превърне в истинска модна икона. Тя е горещ почитател на светските събития и има зашеметяващи тоалети както за официални ангажименти, така и за партита. А и все пак да не забравяме, че тя е и модел и има изтънчен вкус.

Снощи русокосата красавица заблестя на дансинга, като се появи на лъскаво вечерно събитие в страхотна черна рокля, прилепнала по тялото. Тоалетът ѝ бе едновременно блестящ, но и изискан, като принцесата показа деколтето си, но по много фин и красив начин. А чантата ѝ бе аксесоарът, който обра всички точки - малък червен сатенен клъч, който е идеалният акцент към всеки тоалет, издържан в черно.

Прическата ѝ пък придаваше леко френски стил - платинено русата ѝ коса бе пусната свободно и на леки небрежни вълни. Олимпия беше заложила повече на естествената си красота - единствено бе подчертала устните си с червено червило, кожата ѝ изглеждаше сякаш от порцелан, а визията беше завършена с лек руж. Изящество и класа!

Някои от последователите ѝ в социалните мрежи обобщиха идеално визията и самата принцеса с думите: "Тоалетът ѝ е също толкова младежки, красив и сладък, колкото е и тя".

Четете още: Жизел Бюндхен: Луксът е в естествеността