Автор
Ива Петрова

Сестрата на Нети се завръща в ефир? Ето къде ще я гледаме

Откакто Златимир Йочев остана без екранната си половинка - Биляна Гавазова, чаровният тв водещ се справя доста добре с работата си в сутрешния блок на bTV.

В медийното пространство обаче се завъртя слухът, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя да наследи внезапно напусналата тв водеща. Това е Алекс Кръстева, за която неотдавна цяла България научи, че е полусестра на актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети - съпруга на музиканта Добромир Векилов, по-известен като Дони.

View post on Instagram
 

Преди да излезе в майчинство, тя бе водеща на „Тази събота и неделя“. Година след като посрщна първата си рожба хубавицата се завръща на работа след и най-вероятно предаването, в което ще ягледаме, е „Тази сутрин“.

Да припомним, че Александра Кръстева слезе от екрана в края на май миналата година, като съобщи, че е бременна. Преди дни пък тя и съпругът ѝ – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор.

View post on Instagram
 

Алекс вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-рата годишнина на новините в телевизията, пише "Уикенд".

Според медията къдрокосата красавица в момента няма как да се върне в „Тази събота и неделя“. В новините също нямали нужда от нови водещи. Така че най-печеливш остава вариантът Алекс да бъде новата тв партньорка на Златимир Йочев.

Четете още: Филип Буков с разтърсващо признание за наркотиците, проблемите в личния живот и загубата