Автор
Ива Петрова

Не остава много време: Феновете откриха признаци на предстоящ развод в новата снимка на Маркъл и Хари

За това, че Меган Маркъл и принц Хари са се скарали, се носят слухове от месец.

Всичко започна, когато Колин Кембъл, биограф на кралското семейство, публично заяви: „Те са в голяма беда. Наели са адвокати, защото отношенията им са се влошили повече, отколкото предполагаме. И аз проверих тази информация, като разговарях с няколко души. Двойката е постигнала споразумение за развод, но се преструват, че все още са заедно. Според това, което научих, Хари е бил инициаторът. Явно е разбрал коя е тя."

Тогава в чуждестранни таблоиди се появиха статии за избухнала кавга между Меган и Хари в ресторант, на която станали свидетели членове от персонала. Вярно, както в случая с Колин Кембъл, няма документални доказателства за това.



В резултат на това тези, които следят живота на херцозите на Съсекс, се разделиха на три полюса. Някои смятат, че всичко е само слух. Много британци и дори американци обаче не харесват Маркъл и ще се радват много, ако двойката наистина се разведе и Меган остане без нищо.

Според други слуховете идват от звездната двойка. Причината била чрез подобна мълва да повишат популярността си и отново да привлекат внимание към себе си.

Трети пък смятат, че слуховете наистина са верни и раздялата им ще се случи в много близко бъдеще. Косвено доказателство за това е новата снимка на херцозите,
в която немалко фенове откриха признаци на предстоящ развод.

Въпросната фотография бе публикувана онлайн от Аманда Горман - поетеса, която бе гост в подкаста на Меган. А някои коментатори забелязаха, че за първи път Хари се усмихва толкова широко и искрено, както и че Маркъл, за разлика от друг път, тук има принудена усмивка и тъжни очи.

View post on Instagram
 

„Явно Хари просто се радва, че скоро ще се освободи от Меган“, „Гледайки тази снимка, започвам да вярвам, че слуховете за развод не са безпочвени. И инициаторът тук явно е Хари, „Принцът се чувства свободен, а Меган изглежда е стинала до задънена улица“, коментират потребителите.

Между другото, слухът за предстоящ разрив на връзката на двойката Съсекс не звучи никак нереално, имайки предвид към кого би могла да насочи интересите си предприемчивата Меган, ако тя и Хари наистина се разделят.

Четете още: Любимата придворна на Елизабет II за брака на Меган и Хари: Това ще завърши трагично, помнете думите ми