Автор
Весела Георгиева

Елизабет харесвала Меган и дори е позволила да практикува професията си?

Според биографията „Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е била доста по-благосклонна към Меган Маркъл, отколкото всички са предполагали...

В откъс от книгата, станал достояние на Daily Mail, авторът Гайлс Брандрет пише, че Елизабет Втора е харесала Меган Маркъл и е направила „всичко, за да я накара да се почувства добре дошла“ в семейството.

По думите на биографа кралицата е била „отдадена“ на Хари, но е смятала, че той „може би е твърде влюбен“ в Меган.

View post on Instagram
 

Изненадваща е информацията, че монархът е дал одобрението си Меган Маркъл да практикува своята актьорска кариера занапред. По думите на Брандрет кралицата е казала: „Можеш да продължиш да бъдеш актриса, ако искаш – в крайна сметка, това е твоята професия.“

Колкото до разтърсващото интервю, дадено от херцога и херцогинята на Съсекс за Опра Уинфри, кралицата е била загрижена повече за благосъстоянието на Хари, отколкото за „тези телевизионни глупости“, както се твърди, че ги е определила.

View post on Instagram
 

Според написаното в книгата изглежда, че при отзивите след интервюто Елизабет още веднъж се е проявила като строга, но справедлива. Когато синът ѝ принц Андрю критикувал въпросното интервю, кралицата му напомнила за времето, когато неговата бивша съпруга Сара Фъргюсън също е била доста откровена пред Опра Уинфри.

Докато други членове на семейството смятат за „смайващ“ избора на Хари и Меган да кръстят дъщеря си Лилибет в знак на почит към прякора на кралицата, Елизабет казала, че решението е „красиво и изглежда правилно“.