Автор
Ива Петрова

6 срамни желания, които жените не признават на никого

Има някои неща, за които дамите не обичат да говорят. А обратното може да ги направи само по-привлекателни и истински н очите на любимия или околния свят.
Те се страхуват да говорят за тайните си желания, за да не нарушат общоприетите норми. Боят се от осъждане на намеренията им и от разочарование от страна на близките им. И така, какви са тези срамни желания?

1. Да направите откровена фотосесия

Няма какво да се залъгваме, да се радва на признанието и възхищението от страна на другите е естествено желание на всяка жена. Днес момичетата прекарват много време в социалните мрежи и виждат актриси, певици и други звезди, които се появяват в особено атрактивни и секси образи. Тези снимки печелят стотици хиляди харесвания и много суперлативи. Копнежът да бъдеш и ти харесвана и да печелиш също толкова голям брой лайкове и коментари, преливащи от възхитителни отзиви, поражда желанието и ти да се снимаш в предизвикателна поза с еротично бельо.

Не се самозалъгвайте обаче, че социалните мрежи ще ви донесат жадуваното щастие и аплаузи. Колкото и приятно да се леят върху вас лайкове и възторжени коментари, това няма да ви донесе чувството на истинско щастие, а само временна и доста нетрайна илюзия за такова. Затова научете се да се обичате такива, каквито сте, живейте в реалния живот, излезте на среща с приятели, обграждайте се с хубава компания, усмихвайте се, грижете се за себе си и за вътрешния си комфорт. Обичайте, давайте и радвайте околните с присъствието и добротата си. И тогава наистина светът ще ви се усмихне и ще се влюби във вас, а вие ще си почувствате по-щастливи от всякога с всяка фибра на тялото и душата си.

2. Да споделят с майка си за всичките си съкровени тайни и желания

Всички имаме тайни, за които не искаме да споделяме с когото и да е, а с много специален за нас човек. Често обаче изпитваме срам да признаем за тях дори и на близките си. Но нуждата да излеем душата си пред човек, на когото да се доверим, ни изяжда отвътре. Обикновено хората, с които споделяме тайните си, са наши приятели, но дълбоко в себе си изпитваме необходимостта да разкрием чувствата и мислите си пред най-важния човек в живота ни - майката, да забравим за йерархията „майка-дъщеря“ и да говорим с нея очи в очи като „приятелка с приятелка“. Това обаче често пъти се възпрепятства от страха да не бъдем съдени и неразбрани или да не разстроим жената, която ни е родила, с признание, което на нея не би ѝ харесал. Степента на „греховете“ при всяко момиче или жена е различна, но желанието да получим разбиране от майката е нещо, което иска всяка от нас.

Не се бойте, направете го, бъдете искрени и уверени в това, което ви мъчи. Майката жената, която ще ни даде най-ценният съвет и никога няма да ви обърне гръб, както често правят хора, за които сме мислели, че са ни били приятели.

3. Да избяга от всичко и всички

На всеки се е случвало в един или друг момент да изпита нуждата да избяга от човешката суматоха, да се скрие някъде, далеч от напрегнатото ежедневие, от "водовъртежа" на ежедневието и делничните грижи, от битките и болките, от всички уморителни и тежки емоции, които животът ни поднася. Особено трудно е да се направи това, ако имаме семейство и деца - отговорността ни пред тях ни затруднява и възпира от желанието поне за малко да скъсаме оковите на рутината и напрежението.„Оставете ме на мира, поне за известно време. Просто искам да избягам от ежедневието, да се потопя в забравения свят на свободата и нови преживявания. Искам да зарежа всичко и да замина нанякъде", са мисли, които често завладяват съзнанието ни в труден за нас момент. Усещането, че оковите са свалени, избягването на реалността, търсенето на ново Аз – това е свещеният смисъл на бягството, за което копнеем, но таим дълбоко в душата си.

А понякога наистина трябва да го правим, за да се почувстваме живи, заредени и вдъхновени.

4. Да похарчете всичките си пари за себе си

Гузната съвест ви разяжда почти винаги, когато тайничко ви връхлита страстното желание за необмислено пазаруване? И да, няма жена, която да не го е изпитвала и да не е попадала в плен на подобна греховна мисъл – да забрави за нуждите на другите и да похарчи всичко само и единствено за себе си, за неща, от които се е лишавала в името на другите.

По-лесно е да направите скъп подарък за свекърва си, отколкото да си купите седем рокли наведнъж, нали? Но това е, което искате! Просто кажете "чао" на този дискомфорт и на усещането, че вършите нещо нередно. Смело влезете в магазина и съберете от рафтовете всичките обувки, чанти и обеци, които за ви разтупкали сърцето. Кажете "майната му" на „спирачките“. И вие сте човек, и вие имате нужда от време на време да се поглезите малко и да се почувствате наистина онази шеметна жената, която винаги сте искали да бъдете.

5. Да подразните бившия си

Не са малко и жените, зарязани от мъж, които искат да го накарат триста пъти да съжалява каква жена е зарязал. Запазете си час при фризьор, облечете си най-хубавата рокля, сложете червило и отидете на среща с него. Кажете му, че вече не страдате и с радост сте прегърнали бъдещето си без него. Споделете му, че с удоволствие продължавате живота си без него и че сега се чувствате по-щастливи и красиви от всякога. Че не ви липсват ухажори и че с удоволствие бихте родили деца на прекрасен мъж, с когото бихте споделили живота си. Докато разговаряте, бъдете мили с него и се усмихвайте. После просто си тръгнете и му пожелайте щастие. Оставете го да ревнува и да си блъска главата от съжаление, че е изпуснал такава жена. Понякога наистина изпитвате нужда да направите това, нали? Ами, какво чакате, направете го, а после продължете напред... С гордо вдигната глава, готови с радост да посрещнете всички онези прекрасни неща, които тепърва ви предстоят!

6. Да направите нещо по-така в леглото

Обсъждането на сексуалните желания е сложно и понякога неизказано. Въпреки факта, че е необходимо да се говори за сексуалните нужди си и нещата, които ни харесват или не в леглото, ние избираме да мълчим. Затова и не са малко жените, които не споделят еротичните си фантазии и нещата, които искат партньорите им да правят с тях, от страх да не ги обидят или разочароват. Трябва обаче да знаем, че висококачественият и страстен секс събира партньорите, разпалва огъня, заздравява връзката, внася нещо ново, по-силно и пълноценно в отношенията им един към друг.

Четете още: Мъжете с тези имена остават верни на любимата си цял живот