Автор
Ева Григорова

'Той беше идеалният мъж за мен' - Риалити звезда говори за романса си с принц Хари

Звездата от популярното американско риалити шоу "Истинските съпруги на Вашингтон" Катрин Омани направи сензационно изявление - имала е много страстна, макар и краткотрайна афера с принц Хари.

Разликата във възрастта също е внушителна - 13 години. По време на връзката им по-малкият син на крал Чарлз II е бил на 21 години, а тя на 34.

View post on Instagram
 

Омани каза пред The Sun, че е решила да даде своята версия за любовните им отношения, тъй като не е сигурна дали тази история ще бъде включена в предстоящите мемоари на херцога на Съсекс "Spare". “Съмнявам се, че ще вляза в книгата на Хари, тъй като принцът не можеше да избяга с 34-годишна майка на две деца“, обясни 50-годишната дама.

View post on Instagram
 


По време на аферата Омани е била разведена с бившия си съпруг Стивън, а Хари се срещал с Челси Дейви (връзката им продължи от 2004 до 2011 г.). Катрин разкри, че се е запознала с Хари в бар в Лондон чрез общи приятели през май 2006 г. “Той носеше шапка в австралийски стил, която ме накара да се смея, казах му колко нелепо изглежда с нея. Не мисля, че той свикна с това отношение, започнахме да говорим ... В този момент ми се стори, че в стаята няма никой друг освен нас.” - сподели още тя.

След като напуснала бара, двойката отишла в къщата на приятели, където Хари ѝ направил сандвич с бекон. “Започнахме да се караме на шега, карахме се и се смяхме около 15 минути, когато му казах, че трябва да се прибера“, продължи тя. “Тогава ме дръпна за кръста и ме притисна към стената. Той ми даде най-невероятната и страстна целувка, която съм получавала в живота си."

View post on Instagram
 


Омани отбеляза, че са ходили на няколко срещи след това, но зараждащата се романтика изчезнала, след като отношенията им попаднали в медиите. “Мисля, че и двамата наистина се харесвахме, въпреки че беше твърде малък за мен“, каза Катрин и добави, че му е викала “бебе“, тъй като принцът харесвал близалки. “Ако не беше член на кралското семейство и беше може би с 10 години по-възрастен, той щеше да е моят идеален мъж.“ - завърши тя.