Автор
Ива Петрова

Кейт Хъдсън: 3 деца от трима различни мъже, а сега живее с 4-ти. И всичко е наред?

Това че си успешна звезда в Холивуд далеч не означава, че всичко в любовния ти живот е "цветя и рози".

Пример за това е актрисата Кейт Хъдсън, която преди няколко дни сподели в Инстаграм снимки от Деня на благодарността. Празникът е известен като един от най-тачените в САЩ. Това е време, когато около трапезата се събира цялото семейство, както е направило и това на актрисата.

View post on Instagram
 


На първата снимка виждаме Кейт Хъдсън в компанията на дъщеря си Рани и сина си Райдър, а от следващите фотоси, разбираме, че любимите хора на звездата определено знаят как да се забавляват, когато са заедно.

В последното си интервю за The Sunday Times Хъдсън разказва за връзката си с годеника си - Дани Фуджикава, но не спестява и детайли за бившия си съпруг - Крис Робинсън, и бившия си годеник Мат Белами - фронтмен на рок групата Muse. Интересен факт е, че от всеки един от тях актрисата има по едно дете. Говори и за това как съчетава родителството и с тримата.

View post on Instagram
 


С три деца от трима различни бащи актрисата е създала "сериозно силно звено", както го нарича сама, и признава, че то работи наистина успешно.

Що се отнася до бившия ѝ годеник Мат Белами, Кейт Хъдсън признава, че е толкова прекрасен и също добър родител на сина им Бингъм, който в момента е на 11 години. Актрисата е категорична, че човек може да си прекара чудесно в компанията на бивш партньор, стига двамата да са свързани от общата им любов, фокусирана върху детето.

Що се отнася до сегашния ѝ годеник Дани Фуджикава, Кейт Хъдсън е също така щедра на суперлативи. За него тя споделя, че е прекрасен баща на дъщеричката им Ран Роуз (4 г.).

View post on Instagram
 

Четете още: Войната в кралското семейство е официално обявена: Кейт и Уилям срещу Меган и Хари!