Автор
Христина Кирилова

Риана с изповед за бременността: Първите месеци бяха истински ад

Риана се завърна на сцената, след като стана майка за първи път. Певицата, която е изключително потайна, когато става дума за личния ѝ живот, проговори за бременността си и първите месеци след раждането.

"Първите месеци от бременността бяха ад, беше влудяващо. Все едно си надрусан по цял ден", откровена е красавицата от Барбадос.

Но макар и в началото да ѝ е било трудно, Риана беше истинска героиня до края и роди момченце на 13-и май тази година. Тя споделя, че майчинството е нова територия за нея и се е чувствала така, сякаш животът ѝ започва наново и всичко ѝ е непознато:

"Поглеждам към бебето, то е мое, но е като непознато за мен. Аз го уча и той мен също. Когато ме погледне в очите...не мога дори да опиша какво се случва в душата ми".

Риана споделя, че отношенията ѝ с бащата на бебето - рапъра Ейсап Роки, са отлични въпреки всички слухове, според които той не ѝ е бил верен по време на бременността. Двамата обявиха връзката си през 2020 г., а през януари тази година стана ясно, че очакват първа рожба, но и до момента те не са издали как се казва бебето им. Единственото, което знаем е, че е момченце.

Междувременно Рири продължава да е все така активна и се похвали, че дори в периода на майчинството си, не е отменила нито един ангажимент, свързан с модната ѝ линия. Певицата споделя, че най-голямото ѝ вдъхновение е майка ѝ, която е успяла да отгледа 3 деца и да работи едновременно.

Четете още: Ева Веселинова изригна: Здравето и децата ни са на последно място по важност!