Автор
Ива Петрова

Джаферович: Ако върнем времето назад, не бих влязла в 'Игри на волята'

Жени Джаферович си спечели славата на най-недолюбваната участничка в четвърти сезон на риалити шоуто "Игри на волята".

В интервю за Нова тв тя сподели, че фактът, че е демонстрирала по-добри състезателни качества от друг, не я прави по-лоша от останалите. „Това остана неразбрано както от голяма част от зрителите, а и от участниците, с които като се видим се усмихваме лицемерно“, споделя тя. Независимо от критиките по неин адрес обаче Жени е щастлива, че има и хора, които са я засипали с поздравления и суперлативи за представянето ѝ.

View post on Instagram
 

Категорична е, че мъжете са по-силният пол на Арената, но и че за да победиш в игрите, трябва да притежаваш съвкупност от качества.

Тъкмо тези качества ѝ носят победата срещу един от най-силните физически играчи в състезанието – Генчо, уверена е тя. „Ако играта беше само физическа, в нея щяха да участват само нинджи като Гого и Фифо. Аз не трябва ли да имам шанс? Когато играта го позволява и има стратегия, аз мога да мисля и по този начин да го надиграя в играта“, разказва тя.

View post on Instagram
 


Участието на Жени в „Игри на волята“ е нейна сбъдната мечта, но смята, че може би не е трябвало да я сбъдва. Признава, че ако имаше силата да върне времето назад, не би влязла в игрите. Причина за това е, че е останала неразбрана от голяма група хора. Победата за нея не е на всяка цена, но е категорична, че не би използвала грошовете на Генчо, за да се спаси, като същевременно изпрати друг близък за нея човек на Арената.

„Играта, която съм научена да играя, не е свързана с купуване на предимство. Първо, грошовете не бяха мои. Бяха на Генчо и не съм си ги спечелила сама в индивидуални битки. Не се разпознавах с тях. Исках по моя начин да стигна напред, без да използвам облагите на някого друг. Ако го бях направила, те щяха да се изсипят на мой приятел от началото на формата. Това не беше опция за мен“, отбелязва тя.

Четете още: Джулия Робъртс и роклята, която облече, за да подкрепи приятеля си Джордж Клуни