Автор
Ива Петрова

Наградиха Софи Маринова в Дубай със световно отличие (снимки)

Софи Маринова бе удостоена със забележително отличие на музикален фестивал в Дубай. Ромският славей завоюва огромната премия на дубайския музикален форум Golden Wing Awards в категорията "Световен реализатор".

С постижението си перлата на ромските гласове у нас стана единствената българска звезда, пробила в Близкия Изток.

View post on Instagram
 


За събитието певицата бе заложила на златна рокля с ресни. Колоритната ѝ визия бе допълнена от черна тюлена пелерина и лъскави обувки на платформа с отворени пръсти и пети.

View post on Instagram
 

В тотално противоречие на мюсюлманската култура и религия в страната - домакин се оказа големият кръст, който Софи бе преметнала през врата си.

Лъскавото събитие е ежегодно, организира се в изтънчения PALAZZO VERSACE HOTEL в Емирствата и събира звезди от цял свят.

View post on Instagram
 

Певицата е отседнала в луксозния 5-звезден комплекс Jumeirah Beach, разположен на самия бряг на Персийския залив. От снимките, които Софи сподели в социалните мрежи наскоро, става ясно, че е наела стая, предоставяща ѝ спираща дъха гледка към 56-етажната сграда с форма на корабно платно Бурдж ал-Араб, заслужено превърнала се в една от емблемите на космополитния град.

View post on Instagram
 

Четете още: Деси Слава е в шок: Ето какво иска бившият ѝ от нея