Автор
Христина Кирилова

Алекса не може да повярва: Не знам как българите разрешиха сърбин да победи

Алекса Ерски е победителят в четвърти сезон на "Игри на волята". След оспорвана битка с Георги и Филип, шампионът по борба завоюва първото място и така, за втора поредна година, наградата от 100 хил. лв. не беше спечелена от българин.

Известно е, че Алекса, който първоначално влезе в племето на Резервите, е родом от Сърбия, но любовта му с красивата шампионка по борба, Елица Янкова, го е довела в България. Двамата бяха заедно в "Игри на волята", но Елица отпадна на по-ранен етап от шоуто. Въпреки това, тя също ще усети благото на наградата, Алекса вече сподели публично, че тя ще реши за какво да бъде оползотворена солидната сума.

View post on Instagram
 

Сръбските медии обаче също отразиха победата на Алекса, като определят "Игри на волята" като най-трудното, най-гледаното и най-популярното риалити. Ето защо родината на спортиста се гордее с победата, а той на свой ред заяви пред UNA TV, че не може да разбере как българите са допуснали сърбин да спечели първото място. Ерски използва ефира, за да сподели гордостта си, тъй като преценява, че е бил добър не само физически на битките, но и в социалната игра.

"Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи", споделя и пред UNA TV Алекса. Борецът разказва и за изпитанията на т.нар. Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, защото там заварил коалиции.

View post on Instagram
 


Алекса споделя, че не му е било лесно и с българския, но в крайна сметка се е наложил като лидер в племето, който е влияел на това кой за кого да гласува.

Четете още: Алекс Богданска пак сгафи: Силвена Роу побесня