Автор
Ева Григорова

Парис Хилтън проговори за трудния път на инвитро процедурите

Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум "винаги са планирали" да изчакат да станат родители до 2023 г.

Така двойката отговори на твърденията на майката на Парис Кати Хилтън, че двамата срещат трудности при зачеването. Блондинката сподели, че „е подготвила всички яйца“, за да се опита да има бебе.



„Всички са готови и всички чакат и са развълнувани“, каза 41-годишната Парис пред E!News, добавяйки, че знае, че ще бъде „най-добрата майка“, когато му дойде времето.

„Винаги съм обичала децата, но просто не намерих човека, на когото мога да се доверя, за да направя това“, продължи тя.

„Но сега, когато го направих, нямам търпение и той ще бъде най-добрият баща и ще имаме най-вълшебния живот заедно.“ - допълни Хилтън.

„Получавам множество съобщения от хора, които ме питат кога ще имам бебе“, написа хотелската наследница в Instagram миналия месец.



„Съпругът ми и аз винаги сме искали да се насладим на първата ни година от брака заедно като двойка… инвитро винаги е път за всички, но ние сме толкова щастливи, че имаме много здрави ембриони, готови и чакащи да бъдат част от нашия Cutesy Crew!“.

Разяснението дойде, след като Кати Хилтън каза пред E!News, че най-голямата ѝ дъщеря се „опитва и опитва“ да има бебе, но без успех.

„Разбива сърцето ми, защото знам, че тя се опитва и опитва“, каза тя. „Толкова много хора се борят и това не се случва просто така.“

Преди да сподели, че работи за бебе в социалните медии, Парис каза пред TMZ, че не „знае откъде“ Кати е взела тази информация.



Реум и Парис отпразнуваха годишнината от сватбата си миналия месец с луксозна ваканция на частен остров на Малдивите.