Автор
Ева Григорова

Хари и Меган хвърлиха бомбата: „Годежът ни беше режисиран“

Стартира очакваната документална поредица за живота на Меган и Хари, в която сензационните разкрития извират едно след друго. По време на третия епизод звездната двойка призна, че целият им годеж от 2017 година бил "много добре режисирано шоу".

Меган започва епизода с любопитната реплика "Не ни беше позволено да разкажем историята си... до този момент."

Хари и Меган признават, че целият им годеж бил репетиран подобно на театрална постановка.
Писателят Дейвид Олусога, който ги интервюира, коментира, че Великобритания никога не си е представяла, че ще има черна принцеса, но годежът на Меган и Хари е доказал, че кралското семейство най-сетне е влязло в 21-ви век и е наваксало с останалата част от Великобритания и света.

В хода на сериала Меган си припомни първото официално мероприятие, на което е участвала с кралското семейство - така наречената разходка.



"Не бях наясно какво представляват, никога не бях разглеждала снимки", обяснява тя.

Хари твърди, че й е дал съвет, но самият той не е знаел какво се очаква от една дама на такива събития: "Не знаех какво да я посъветвам за дрехите, не разбирах дамския стил, не знаех как би трябвало да се облече."

Меган издава, че е била много разтревожена преди събитието и се е притеснявала дали дрехите ѝ са подходящи и дали обиците трябва да са на британски дизайнер.

"На няколко пъти проверихме дали е махнала етикетите с цените на дрехите си, а на финала ципът ѝ се беше разкопчал. Беше абсурдно - признава Хари.

Меган сравнява тази среща с кралското семейство с първия изпит, който е трябвало да положи.

В трети епизод Меган Маркъл разказва и прелюбопитни подробности, че е научила реалностите на кралския живот от Кейт Мидълтън и принц Уилям.



"Когато Уил и Кейт дойдоха на вечеря, щях да се срещна с нея за първи път. Спомням си, че бях със скъсани дънки и боса."

"Винаги съм обичала да прегръщам хората и не осъзнавах, че това е наистина дразнещо за много британци."

"Започнах да разбирам много бързо, че формалността отвън е пренесена и отвътре", продължи да разказва Меган за многобройните правила на етикета, следвани от кралското семейство, които погрешно е смятала, че се спазват само публично.



"Има начин на живот, насочен навън към хората, след което затваряте вратата и се отпускате", добави тя за това как очаква етикетът да остане на вратата, след като работният ден приключи. "Но тази формалност се пренася и от двете страни. И това беше изненадващо за мен."

"Толкова е смешно, ако погледна назад към това сега, защото сега знам толкова много“, продължи тя относно вътрешните си познания за кралския живот. „И толкова се радвам, че не го направих тогава, защото можех просто да бъда себе си без толкова много подготовка."



Четете още: И да си крал не е лесно: Хванаха снаха на Чарлз в изневяра (снимка)