И да си крал не е лесно: Хванаха снаха на Чарлз в изневяра (снимка)

24 ноември 2022 | 15:31
19436
5
снимки: Getty Images, Instagram
5

Ако някога сте допускали грешката да мислите, че животът на представителите на кралското семейство е лесен, ще се убедите, че това съвсем не е вярно. Макар и на пръв поглед животът в огромните имения да изглежда бляскав и някак безоблачен, всъщност между стените на двореца се крият много жестоки тайни. 

Днес обръщаме поглед върху история, случила се назад във времето, която обаче изигра решаваща роля във фамилията. И разбира се, отново има намесени изневери и отново става дума, макар и косвено, за крал Чарлз Трети. Историята беше "услужливо" припомнема от поредния епизод на "Короната", който пресъздава цялата драматична действителност тогава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Дейстивето се развива през 1996 г., когато бракът на принц Андрю (братът на Чарлз) и Сара Фъргюсън претърпя пълен крах. Двамата взеха решение да се разведат, но по време на процеса таблоидите публикуваха кадър, който хвърли истинска бомба в кралското семейство. На тях се вижда как Сара е на почивка с любовника си, финансовия консултант Джон Браян в Сен Тропе. Двамата си прекарват повече хубаво, а на скандалната снимка се вижда как Джон смуче пръстите на краката на Сара. 

Разбира се, след разпространението на кадрите по всички медии във Великобритания, настъпи раздор между членовете в кралската фамилия и Фъргюсън се превърна в недолюбвана от семейството личност. Джон Браян пък е видял само положителните страни от тази авантюра и дори се гордеел, че връзката му със Сара е станала публично достояние. 

Четете още: Светът е обърнал поглед към Доха, но какво е да си жена там


Още по темата

Коментари

5 Мариана
  25 ноември 2022 | 13:24 отговор
 

Боже,колко простотия се излива тук от коментиращите,а и от списващите този жълт сайт!

 
4
  25 ноември 2022 | 08:48 отговор
 

 
3 Печели Пари Онлайн
  24 ноември 2022 | 22:49 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 
2 ОТВРАТ
  24 ноември 2022 | 16:46 отговор
 

Много важно, хванали я за изневяра, а самият ЧАРЛЗ се чукаше с мароканеца си градинар, който се изкачваше по спусната въже от спалнята му. затова жена му Диана си намери любовник, сина на магната с когото загинаха в катастрофа . под леглото на кралицата Елизабет са намерили три силиконови пениса в различен размер, от които единия е бил черен.....

 
 
Марги
24 ноември 2022 | 17:28

Ха, винаги някой може да ги сложи под леглото и, кралицата съвсем не беше толкова глуоава да си ги държи точно там!

 
Боби
24 ноември 2022 | 17:31

Е на краля не се отказва, особено когато си обикновен градинар! Бисексуачален е явно!

1 не се разбира,
  24 ноември 2022 | 16:18 отговор
 

тоя чарлс снахата като риба ли я е порил или я е пълнил като агне?

 

Добави Коментар

Най-четени