Автор
Кристина Кирова

И да си крал не е лесно: Хванаха снаха на Чарлз в изневяра (снимка)

Ако някога сте допускали грешката да мислите, че животът на представителите на кралското семейство е лесен, ще се убедите, че това съвсем не е вярно. Макар и на пръв поглед животът в огромните имения да изглежда бляскав и някак безоблачен, всъщност между стените на двореца се крият много жестоки тайни.

Днес обръщаме поглед върху история, случила се назад във времето, която обаче изигра решаваща роля във фамилията. И разбира се, отново има намесени изневери и отново става дума, макар и косвено, за крал Чарлз Трети. Историята беше "услужливо" припомнема от поредния епизод на "Короната", който пресъздава цялата драматична действителност тогава.

View post on Instagram
 

Дейстивето се развива през 1996 г., когато бракът на принц Андрю (братът на Чарлз) и Сара Фъргюсън претърпя пълен крах. Двамата взеха решение да се разведат, но по време на процеса таблоидите публикуваха кадър, който хвърли истинска бомба в кралското семейство. На тях се вижда как Сара е на почивка с любовника си, финансовия консултант Джон Браян в Сен Тропе. Двамата си прекарват повече хубаво, а на скандалната снимка се вижда как Джон смуче пръстите на краката на Сара.

View post on Instagram
 

Разбира се, след разпространението на кадрите по всички медии във Великобритания, настъпи раздор между членовете в кралската фамилия и Фъргюсън се превърна в недолюбвана от семейството личност. Джон Браян пък е видял само положителните страни от тази авантюра и дори се гордеел, че връзката му със Сара е станала публично достояние.

Четете още: Светът е обърнал поглед към Доха, но какво е да си жена там