Автор
Христина Кирилова

Засенчи всички гимнастички: Филип от "Игри на волята" изуми феновете с тази снимка

Филип, който бе сред финалистите на четвърти сезон на "Игри на волята" и беше на косъм от победата, беше най-страшният противник за всеки участник в шоуто. Почти нямаше битка, която да го затрудни и побеждаваше с лекота на Арената.

Той беше тоталният фаворит на зрителите и малцина се съмняваха, че ще бъде големият победител на финала. И уви - оказаха се прави, защото първото място беше завоювано от Алекса. И все пак - Филип остава един от най-безкомпромисните играчи във формата за четирите сезона в българския ефир.

View post on Instagram
 

Както много други, така и той в момента използва максимално популярността, която набра в шоуто и е изключително активен в социалните мрежи. А един от последните кадри, които сподели в Инстаграм, отвя дори и хората, запознати с впечатляващите му физически възможности. Оказа се, че освен сила и издръжливост, Филип притежава и гъвкавост, която е дар от природата, но и е поддържана от самия него чрез тренировки.

Като всеки спортист, той също вярва в магията на разтягането и не пропуска да отдели достатъчно време за него след тренировка. Всъщност, снимката която е публикувал, е живо доказателство, че Филип може нещо, за което мнозина само биха могли да му завидят, а именно - шпагат.

View post on Instagram
 

"Гъвкавостта е много важен елемент в почти всички спортове!
С нея движенията и упражненията се изпълняват по-лесно, както и вероятността от контузии се намалява значително.", написа Филип към кадъра, който остави мнозина без думи.

Четете още: След райската почивка Златка и Карен закъсаха на Малдивите