Автор
Теодор Муховски

Да не са ти в къщата: 5 зодии, които са страшно досадни гости

Когато каните гости, не е лошо да се замислите какъв тип хора ще прекрачат прага ви. Имайте предвид, че хората все пак не са еднакви и имат различен нрав. Има 5 зодиакални знаци, които определено са по-досадни от останалите, когато трябва да ви гостуват.

Те са прекалено придирчиви и понякога дават непоискани съвети, с които може да ви натоварят. Често пъти, когато пийнат повече, започват да разказват една и съща история, която сте слушали много пъти. Ето кои са зодиите, за които трябва да се замислите сериозно дали да каните у дома.



1. Козирог

Прекалената амбиция на този земен знак понякога е твърде дразнеща. Постоянните приказки за бизнес и успехи натоварват останалите хора около тях и им пречат да се отпуснат. Ако решите да поканите представител на тази зодия, трябва да се заредите с търпение и да изслушате всичките му възгледи за живота.
Не се чудете, ако Козирогът откаже присъствие у вас. За него всяка минута е ценна и винаги пресмята дали има смисъл да идва и да си губи времето. Ако все пак той се присъедини към партито, знайте, че го прави предимно от уважение. Не се чудете, ако си тръгне по-рано или прекара повече време пред телефона си.



2. Дева

Суетните Деви винаги имат нещо друго за довършване и смятат гостуването за излишно хабене на време. Ако решат да ви посетят, те ще започнат да ви посочват неща, които ги дразнят. Ще се опитат да се разпореждат как да си наредите дома по-оптимално. Редовно ще мрънкат за музиката и дори е възможно да коментират храната, която сте им поднесли.
Тази тяхна педантичност и критичност може да бъде особено дразнеща. Ако изтърпите критиката и мрънкането им, те ще се успокоят и в последствие ще се отпуснат.



3. Скорпион

Скорпионите понякога се държат по-странно от обикновено. Често пъти те изглеждат леко дръпнати и все едно са на друго място. За да се отпуснат и да се разговорят с някого, им трябва време. Не обичат да споделят много за себе си. Преди дазапочнат, какъвто и да е диалог, те трябва внимателно да огледат хората, които са в помещението. Но биха се ядосали, ако усетят, че не им се обръща достатъчно внимание. Ако не искате да им слугувате през цялото време - просто не ги канете у дома.



4. Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Когато са поканени някъде, те често пъти влизат в ролята на домакина и искат всичко да стане както те пожелаят.
Обичат да мрънкат за всичко и очакват всички да ги обгрижват. Ако някой ги игнорира, те се сърдят и започват да се оплакват. Много трудни гости, но ако успеете да им свикнете и още в началото им направите някой комплимент, те се успокояват.



5. Овен

Това е зодия, която винаги мисли доброто на всички, но тяхната прекомерна импулсивност и нетактичност е особено дразнеща за хора, които не ги познават добре. Те обичат да живеят според собствените си нужди и не се съобразяват с мнението на останалите. Тяхното упорство често пъти е дразнещо и не е чудно, че понякога са нежелани гости. Често пъти могат да засегнат някого - волно или неволно. Но хората винаги им прощават, защото усещат, че те не са злопаметни.

Четете още: 4 зодии, които най-често попадат в токсични и взаимозависими връзки