Автор
Христина Кирилова

Истински разкош: Вижте новата тузарска вила на Антония Петрова (снимка)

Можем само да завиждаме благородно за лукса, в който живее Антония Петрова-Батинкова заедно с най-любимите ѝ хора. Самата миска публикува в социалните мрежи снимки от новата им тузарска вила в Пирин, в която предстои да посрещнат най-хубавите семейни празници.

Къщата си има и име, което съдържа иницислите на всеки член от семейството и е изпълнена с уют и стил. Ето какво сподели Антония с последователите си за новия им просторен имот:

„Нашата Вила АбиИ: Антония, Благовест, Ивайло-син и Ивайло! Гербът на къщата, и самата тя с изглед към природния феномен – Стъпалата (Събиците) на Пирин и нашето семейство Батинкови, вплетено в него!”, написа хубавицата, която тази година стана майка за втори път.

Междувременно Антония сподели радостта си от факта, че тази година за пръв път ще посрещне Коледа като майка на две деца и пожела на последователите си весели празници:

"Скъпи приятели, нашето семейство Батинкови за първа Коледа сме четирима! Ивайло - син, Благовест, Ивайло и аз, ви желаем светли празници, весела Коледа и щастлива Нова Година! Традиционно украсяваме естествената елха вкъщи, традиция на която много държим, заедно с всички останали коледни ритуали и обичаи, в които възпитаваме децата си! Ив, Бест, Мама Ния и тати Иво сме най-щастливите днес! Коледният дух цари в дома ни! Желаем ви топлина в сърцата, уют в домовете, светлина в душите и сплотеност в семействата ни! Семейството е всичко! Да пребъде любовта, добротата и щастието! Да бъдем благословени!"

Четете още: Най-красивата фенка на Меси чисто гола след победата на Аржентина (снимка)